Якщо не знаєте, що приготувати, приготуйте швидкий та смачний торт з лавашів з грибами та сиром.

Готується така страва досить просто, та і часу багато не займе. Для приготування такого незвичайного торта варто підготувати деякі інгредієнти:

Цибулю наріжте на невеликі шматки, для смаження. Найкраще підійде нарізка соломкою. Потім наріжте гриби.

Нарізані гриби. Фото: скрін відео
Нарізані гриби. Фото: скрін відео

Цибулю потрібно трохи обсмажити на олії до золотистої скоринки, а потім туди ж додати гриби та перемішати. Обсмажувати все потрібно на сильному вогні, щоб гриби не варились, не тушились, а саме смажились.

Доведіть цибулю та гриби до повної готовності грибів, а потім додайте улюблені спеції. Всю цю суміш перекрутіть на м’ясорубку, щоб було легше формувати торт.

Лаваш розріжте на 4 частини - повинно вийти 8 шматків. Перший листок викладіть на фольгу, змажте грибною начинкою та накрийте іншим листом.

Закусочний торт з лаваша. Фото: скрін
Закусочний торт з лаваша. Фото: скрін

Чергуйте шари поки не закінчиться лаваш або гриби. Зверху та по боках змажте страву сметаною. Сир натріть на мілкій терці та розподіліть його по поверхні лаваша. Поставте торт у духовку, яку попередньо розігріли до 180 градусів. Тримати потрібно приблизно 10 хвилин, щоб сир розтанув. Торт виходить надзвичайно соковитим та апетитним, будьте впевнені, що таку закуску зметуть зі столу за лічені хвилини.

Нагадаємо, портал Знай, інформував запашна домашня випічка зі згущеним молоком: цей ніжний кекс стане вашим улюбленим

Раніше на порталі Знай повідомлялося, тільки так, і ніяк інакше: коли правильно солити фарш для котлет – ви цього точно не знали

Також, наш портал інформував, ніжний та ароматний желейний десерт: сметана та какао заграють новими смаками