Куряче філе - дієтичне блюдо, і поєднує в собі і користь, і відмінний смак. Але часто під час варіння таке м'ясо стає "гумовим", жорстким і сухим.

Таке може статися через довгу термообробку або якість самого м'яса, а також, коли в поспіху філе не встигло розмірнутися, коли його кинули в окріп. Однак навіть у такому разі є щось, що може значно врятувати ситуацію.

Куряче філе. Фото: Youtube
Куряче філе. Фото: Youtube

Використання одного інгредієнта забезпечить приготування ніжної та соковитої курки з апетитним зовнішнім виглядом. Шанси на кулінарний успіх будуть високі навіть за порушення правил варіння курячої грудки.

Перед тим, як відправити курку в каструлю, воду краще налити сік лимона (1 ч. л.). У такій рідині слід варити продукт. Наявність додаткового компонента стане гарантією м'якості та соковитості майбутньої страви.

Популярні новини зараз
Терміново біжіть до супермаркету, поки не почалися тривалі відключення світла: що потрібно купити кожному українцеві "Бусифікацію" обіцяють викорінити: ТЦК застосують новий підхід до мобілізації "Тисяча Зеленського": як батькам отримати гроші за своїх дітей Долари з "заначки" можуть розчарувати: почали діяти нові правила обміну валюти
Показати ще

Боятися того, що лимонний сік негативно позначиться на смакових якостях відвареного м'яса, не варто. Одна чайна ложка напою навряд чи сильно вплине на смак філе.

Куряче філе. Фото: Youtube
Куряче філе. Фото: Youtube

Також можна додати кілька листочків лаврового листочка, і зелень петрушки з часником у кінці варіння, і щіпку чорного меленого перцю. Така страва буде скуштувати і подарує не лише корисні, а й приємні хвилини насолоди смаком.

Куряче філе. Фото: Youtube
Куряче філе. Фото: Youtube

Нагадаємо, що робимо пряникове тісно з того, що є вдома: вистачить накілька свят.

Раніше ми повідомляли, що ця страва точно врятує вас від голоду о 3 годині ночі: рецепт простий і ситної м'ясної запіканки.