Это блюдо сочетает в себе ароматные шампиньоны и сливочный соус, подаваемые в хрустящих тарталетках и посыпанные золотистым тертым сыром.

Рецептом приготування страви поділилась фудблогерка Поліна на своїй сторінці в Instagram.

Жульен в тарталетках. Фото Instagram
Жульєн у тарталетках. Фото Instagram

Для приготування вам знадобиться:

• 1 цибуля
• 15-20 г. вершкового масла
• 150-200 г. печериць
• сіль, перець
• 100 мл. вершків 15%
• 1-2 ст.л. борошна
• 50 г. пармезану ( можна взяти будь-який улюблений сир )
• 30-50 г. сиру для посипки
• 15-17 шт. тарталеток

Популярні новини зараз
Комунальники вирішили не церемонитися: який тариф злетить одразу на 90% Ситуація зі світлом кардинально зміниться: 5 атомних блоків "йдуть" на ремонт Звички доведеться міняти: Нацбанк оголосив про великі зміни При споживанні до 100 кВт/год – тариф нижчий? У YASNO пояснили важливий нюанс
Показати ще

Жульен в тарталетках. Фото Instagram
Жульєн у тарталетках. Фото Instagram

Як готувати:

Цибульку нарізаємо напівкільцями та обсмажуємо на вершковому маслі, додаємо дрібно нарізані печериці та готуємо 8-10 хвилинок на середньому вогні.

Жульєн у тарталетках. Фото Instagram
Жульєн у тарталетках. Фото Instagram

Далі вливаємо вершки, додаємо борошно та сир. Все добре перемішуємо та готуємо на низькому вогні то загущення.

Жульєн у тарталетках. Фото Instagram
Жульєн у тарталетках. Фото Instagram

Викладаємо грибну начинку в тарталетки та присипаємо натертим на дрібній терці сиром.

Жульен в тарталетках. Фото Instagram
Жульєн у тарталетках. Фото Instagram

Відправляємо в розігріту до 200 г. духову з увімкненим режимом конвекції на +- 10 хвилинок до утворення золотистої скоринки.

Смачного!

Нагадаємо інформаційний портал Знай повідомляв, кожна хвилина буде смачною: оригінальний новорічний салат "Годинник"

Раніше портал Знай інформував, цей суп із пельменями назавжди відверне вас від руснявої солянки: так готують справжні чоловіки, рецепт

Також, наш портал повідомляв, навіть духовку не треба включати: простий торт із печива, який не займе багато часу, докладний рецепт