Тісто для цього пирога виходить дуже смачне, адже замішувати його треба на вершковому маслі, сметані та яйцях.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяОснова вийде хрусткою, а начинка – ніжною та ароматною. Спробувавши раз, ви повернетесь до цього рецепту багато разів.
Інгредієнти для пирога:
-
Сир кисломолочний – 200 грам;
Популярні новини заразУкраїнці працюватимуть до глибокої старості: у Мінсоці готують нововведення Гороскоп на тиждень 7-13 квітня для всіх знаків Зодіаку: Тільцям не позіхати, Дівам зібратися, Стрільцям ризикнути Українці не можуть розрахуватись у магазинах: ПриватБанк почав блокувати платежі З 1 травня на заправках буде нове паливо: у баки заливатимуть дивну "бовтанку"Показати ще -
Борошно – 300 грамів;
-
Цукор – 100 грамів;
-
Яблука – 2 штуки;
-
Сметана – 200 грамів;
-
Масло вершкове – 150 грамів;
-
Яйця – 3 штуки;
-
Мак – 20 грамів;
-
Крупа манна – 45 грамів;
-
Розпушувач – 2 грами.
Як приготувати тісто
В мікрохвильовій печі розтопіть вершкове масло до рідкого стану. Борошно просійте разом з розпушувачем. В глибоку миску відправте вершкове масло, половину цукру та 2 яйця. Все це потрібно гарно збити вінчиком, або міксером до однорідної маси. Туди ж влити половину вказаної ваги сметани та всипати третину борошна з розпушувачем. Потім додаємо борошно, яке залишилось, та замішуємо тісто. Третину цього тіста варто загорнути пакет та відправити у морозильну камеру.
Приготування начинки:
Для начинки варто у миску висипати сир, сметану та яйце і збити все це міксером до однорідності. Туди ж додаємо цукор, манну крупу та мак і добре перемішуємо. Яблука зачищаємо від шкірки та видаляємо серцевину, натираємо яблуко та великій терці або нарізаємо мілкими кубиками й додаємо до макової суміші.
У форму вистеліть тісто, щоб утворилось дно та борти. Духовку тим часом розігріваємо до 180 градусів. На основу з тіста викладаємо всю начинку та рівномірно розподіляємо ложкою.
Тісто дістаємо з морозилки та натираємо на начинку, також рівномірно. Пиріг має стояти у духовці протягом 40 хвилин. Зверху повинні отримати рум’яну скоринку, а в середині - м’яку та соковиту начинку.
Нагадаємо інформаційний портал Знай повідомляв, кожна хвилина буде смачною: оригінальний новорічний салат "Годинник"
Раніше портал Знай інформував, цей суп із пельменями назавжди відверне вас від руснявої солянки: так готують справжні чоловіки, рецепт
Також, наш портал повідомляв, навіть духовку не треба включати: простий торт із печива, який не займе багато часу, докладний рецепт