Смачне печиво до улюбленого напою можна швидко та просто. Для приготування знадобляться звичайні інгредієнти, трохи часу та улюблений джем.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяЗамість маргарину, можна використати якісне солодковершкове масло. У випадку заміни, масла потрібно взяти таку ж кількість як і маргарину в рецепті.
Інгредієнти:
Борошно - 500 грамів
Маргарин - 300 грамів
Цукор - 200 грамів
Сіль - щіпка
Сода - 1 ч. л.
Ванільний цукор - за смаком
Яйця - 2 шт.
Джем - 100 грамів
Процес приготування пісочного печива з джемом
Джем можна обирати будь-який, головне, щоб він був не рідкий. Відсаджувати форму печива можна за допомогою звичайного пакета або будь-яким зручним способом. В глибокій ємності змішайте м'який маргарин, цукор, ваніль та сіль. Додайте яйця та збийте суміш до пишної білої маси. В окремому посуді просійте борошно та соду і ретельно перемішайте. З'єднайте яйця та борошно та розмішайте до однорідності.
Лист для випікання застеліть пергаментом. Тісто відсадіть в будь-якій формі, але так щоб печиво було на відстані один від одного. В центр кожного виробу покладіть невелику кількість джему. Випікати потрібно 15 хвилин в розігрітій до 180 градусів духовці.
Таке печиво чудово смакує з чаєм та кавою.
Нагадаємо, інформаційний портал Знай повідомляв, "Лінива" закуска для любителів простої кухні: сирні трубочки з лаваша за 20 хвилин
Раніше портал Знай інформував, невагома як хмаринка: як приготувати пухку та ніжну сирну запіканку
Також наш портал повідомляв, готуємо вдома лимонно-маковий кекс на сметані: рецепт ароматної цитрусової випічки