Якщо у вас зовсім мало часу, але є бажання приготувати якийсь смачний салат, то цей рецепт точно вам підійде. Більше того, для нього вам потрібно лише три прості інгредієнти.

Швидкий салат з 3-х інгредієнтів також допоможе вам, коли на порозі з'явилися несподівані гості, а пригостити їх чим хочеться. Або після роботи немає ні сил, ні часу на тривале приготування вечері. У будь-якому випадку салат із трьох інгредієнтів допоможе вийти із скрутного становища.

Інгредієнти для швидкого салату:

  • варена курка;
  • твердий сир;
  • свіжий огірок;
  • майонез.

Куряче філе, Pause
Куряче філе, Pause

Як приготувати смачний салат із 3-х інгредієнтів:

Спочатку відваріть курку і коли вона охолоне подрібніть м'ясо ножем або розірвіть на волокна - як вам більше подобається, на смак це ніяк не вплине.

Далі візьміть сир і наріжте кубиком, а огірок - соломкою. Тепер змішайте всі три інгредієнти разом і заправте майонезом приготовлений салат.

Популярні новини зараз
"Розраховуйте на себе": ДТЕК хоче, щоб українці самі готувалися до зими Забули чек у магазині - потрапили до рук шахраїв: як працює нова схема Українцям остаточно випатрають гаманці: в уряді вигадали нові податки За таке влітку ще не платили: сюрпризи в платіжках дедалі незвичніші
Показати ще

Звичайно, такий простий салат із невибагливих складових не претендує на кулінарну шедевральність. Однак такі прості ідеї, як ця, служать насамперед для того, щоб заощадити час на приготуванні і пригостити гостей або свою сім'ю чимось смачненьким.

Тверді сири. Фото: скриншот з відео
Тверді сири. Фото: скриншот з відео

Нагадаємо, що без дріжджів і навіть без борошна: рецепт простого та бюджетного печива до чаю.

Раніше ми повідомляли про незвичайні котлетки із ковбасно-сирного фаршу: швидка закуска для будь-якого свята.

Також стало відомо про алкогольний та "тверезий" глінтвейн на холодну зиму: рецепти, щоб було що робити в блекаути.