Якщо у вас зовсім мало часу, але є бажання приготувати якийсь смачний салат, то цей рецепт точно вам підійде. Більше того, для нього вам потрібно лише три прості інгредієнти.

Швидкий салат з 3-х інгредієнтів також допоможе вам, коли на порозі з'явилися несподівані гості, а пригостити їх чим хочеться. Або після роботи немає ні сил, ні часу на тривале приготування вечері. У будь-якому випадку салат із трьох інгредієнтів допоможе вийти із скрутного становища.

Інгредієнти для швидкого салату:

  • варена курка;
  • твердий сир;
  • свіжий огірок;
  • майонез.

Куряче філе, Pause
Куряче філе, Pause

Як приготувати смачний салат із 3-х інгредієнтів:

Спочатку відваріть курку і коли вона охолоне подрібніть м'ясо ножем або розірвіть на волокна - як вам більше подобається, на смак це ніяк не вплине.

Далі візьміть сир і наріжте кубиком, а огірок - соломкою. Тепер змішайте всі три інгредієнти разом і заправте майонезом приготовлений салат.

Популярні новини зараз
Тепер без цього документу з дому ні ногою: чоловікам нагадали про штраф від 17 до 25 тисяч гривень Сім'ї возз'єднаються, будемо їздити – куди хочемо: астролог назвав дату кінця воєнного стану Vodafone порадував абонентів безкоштовним інтернетом: як отримати Не лише електроенергія вдарить по гаманцю: яка комунальна послуга подорожчає з 1 червня
Показати ще

Звичайно, такий простий салат із невибагливих складових не претендує на кулінарну шедевральність. Однак такі прості ідеї, як ця, служать насамперед для того, щоб заощадити час на приготуванні і пригостити гостей або свою сім'ю чимось смачненьким.

Тверді сири. Фото: скриншот з відео
Тверді сири. Фото: скриншот з відео

Нагадаємо, що без дріжджів і навіть без борошна: рецепт простого та бюджетного печива до чаю.

Раніше ми повідомляли про незвичайні котлетки із ковбасно-сирного фаршу: швидка закуска для будь-якого свята.

Також стало відомо про алкогольний та "тверезий" глінтвейн на холодну зиму: рецепти, щоб було що робити в блекаути.