Різновидів печива існує безліч, але це точно вас здивує і стане одним із коханих.

Приготуйте ароматну випічку за простим рецептом, що не містить борошна. Ці домашні ласощі безсумнівно вийде чудовим.

Печиво, фото: кадр з відео
Печиво, фото: кадр з відео

Таке печиво чудово смакуватиме холодними осінніми та зимовими вечорами з чашкою гарячого чаю, а також вранці – кавою. Готувати його просто, а часу знадобиться зовсім небагато.

Інгредієнти для печива без борошна:

  • кокосова стружка – 100 г;
  • куряче яйце – 1 шт.;
  • цукор – 80 г

Кокосова стружка, скріншот з відео
Кокосова стружка, скріншот з відео

Популярні новини зараз
"ПриватБанк" відбере в українців безкоштовну послугу, яку любили усі Продаж квартири зажене у мінус: нові податки на нерухомість з’їдять весь прибуток Асфальт буде плавитись під ногами: в Україну знову повернеться спекотна погода Після ТЦК біжіть у банк: фінустанови вимагають оновлення даних
Показати ще

Приготування печива з кокосової стружки:

Спочатку змішайте в одній посудині яйце і цукор до розчинення гранул. Додайте кокосову стружку до цієї суміші і ретельно перемішайте до пюреподібного стану.

Тепер застелите лист папером для випічки і починайте викладати заготовки печива. А щоб вам було легко формувати невеликі порції, досвідчені кулінари радять злегка змочити руки у воді.

Духовку потрібно попередньо розігріти до 220 градусів. Кокосове печиво потрібно випікати протягом трохи більше 15 хвилин. В результаті ви отримаєте ароматне та неймовірно смачне кокосове печиво з мінімуму продуктів.

Якщо хочете цей простий рецепт, можна урізноманітнити. Наприклад, додавши до тесту какао, горіхи та інші компоненти. У будь-якому випадку вийде дуже смачно!

Кокосове печиво, скріншот з відео
Кокосове печиво, скріншот з відео

Нагадаємо, що не просто є мандарини: найкращий рецепт десерту з новорічного цитрусу.

Раніше ми повідомляли проароматні запечені яблука з сиром: рецепт з дитинствавід бабусі за секретом.