Ніхто не застрахований від помилок у кулінарній справі. Пам'ятай, що не помиляється лише той, хто нічого не робить. Не варто засмучуватися, якщо ти переборщила з перцем, вибач за тавтологію, у борщі. Виходь із каструлею з туалету, навіть таку страву можна врятувати.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяДавай відразу перейдемо до справи, і разом розберемося, які способи за довгі роки "помилок", можуть допомогти врятувати твій борщ.
Більше продуктів
Банальна, але ефективна порада - приготуйте другу порцію борщу і не перчи її, а потім змішай із гострою порцією. Якщо переперчила борщ, то долийте в нього води та покладіть додаткову порцію звареної картоплі.
цукор
Цукор нівелює гіркоту перцю, якщо насолода доречна у блюді. Занадто гостра страва цукор не врятує, але якщо ви лише злегка переборщили з перцем, то щіпка цукру виправить ситуацію.
Є ще вихід — додати знежирене молоко чи вершки: казеїн, який є у молочних продуктах, усуне надмірну гостроту.
Також зменшать гостроту лимонний сік, оливкову олію, вершкове масло. Однак треба мати на увазі, що всі ці способи впливають на смак.
Рис
Ось тільки не треба сміятися. Досвідчені кухарі радять, якщо ви сильно перестаралися з перцем, то можна трохи поекспериментувати та додати до нього порцію рису. Тут важливо враховувати пропорцію, додавати крупу так само, як у суп.
Нагадаємо, як зробити котлети соковитими та пишними: гарантовані рецепти.
Раніше повідомлялося, дивовижний смак у кожному шматочку: рецепт салату "Курочка під кайфом".
Також, все ідеальне - просто: рецепт пишного бабусиного пирога "Секрет", на який збігаються сусіди.