Насправді, у світі кулінарії іноді найкраще перебуває у простоті. Класичні десерти вражають не лише своїм смаком, а й надзвичайною простотою приготування. Одним із яскравих прикладів таких солодких частування є пудинги.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяПудинги - це не лише смачні десерти, а й справжнє задоволення у приготуванні. Їх принадність у доступності та простоті, а результат завжди вражає своїм смаком.
Один із таких чудових десертів – горіховий пудинг. Готуйте його самі та переконайтеся, наскільки це просто та смачно.
Щоб приготувати горіховий пудинг, вам знадобляться лише декілька компонентів:
- 20 горіхів на ваш вибір;
- 50 г білого хліба;
- 3 курячі яйця;
- ¾ склянки цукру;
- 100 г вершкового масла.
Процес приготування також не займе багато часу:
Почніть із того, що замочіть м'якоть хліба в молоці. Горіхи – це вже ваш вибір, але фундук в даному випадку надасть пудингу особливий смак. Підсушіть горіхи та подрібніть їх – у блендері або через м'ясорубку.
Змішайте розтерті жовтки з цукром, додайте горіхи, хліб у молоці та розтоплене вершкове масло. Ретельно перемішайте разом. Додайте до маси збиті до густої піни білки. Перекладіть суміш у форму і випікайте в духовці протягом 30 хвилин за температури 160-170 градусів.
Смачного!
Вам буде цікаво дізнатися, чебуреки, якими можна ласувати на Різдвяний піст: рецепт легкої та доступної страви
Раніше ми писали про те,як зробити котлети соковитими та пишними: гарантовані рецепти
Як повідомляв Знай.ua, дивовижний смак у кожному шматочку: рецепт салату "Курочка під кайфом"