Смачний і перевірений рецепт грибний ікри вам стане в нагоді не один раз - збережіть його .
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяГрибна ікра - це універсальне страва. Це і закуска на тости і бутерброди, і начинка для овочі або домашньої випічки. Крім те , ікру з грибів можна використовувати і як напівфабрикат для супів.соусівіпюре-
Для рецепту грибної ікри підійдуть будь-які > лісові гриби. Її можна > приготувати на один раз для якостіАзиму.напро запасзаготовитиможна.паштету,закускиввикористовуватиМожна.гарніруякості додатковоївабобутербродів
Інгредієнти
На 2 кг відварених грибів:
1 велика морква,
2 цибулини,
2 великі помідори.
Спосіб приготування:
1.Овочі пропустити через м'ясорубку, додати 0,5 склянки олії, 2 ч. л. солі, щіпку цукру, перець чорний мелений.
2.Гушити 10 хвилин, потім додати гриби, пропущені через м'ясорубку, гасимо ще 20 хвилин.
3. Наприкінці варіння додати 2 стол. л. оцту та 5 зубчиків часнику та по банках.
Сама по собі грибна ікра - не дуже якась страва. Можна, звичайно, на хліб змастити або з картоплею пожувати... Найчастіше її використовують як начинку в пирігах, пиріжках і рулетах або як доповнення до інших страв.
Нагадаємо про цей смак дитинства: найпростіший рецепт гарбузової каші на молоці.
Раніше ми повідомляли, що морква подешевшала - можна готувати: рецепт копійчаних оладок на сніданок.< /span>
Так само стало відомо, що можна ласувати на дієті та в пост: легкий і простий салат з грибами і маринованими огірками.