Цей рецепт стане в нагоді тим, у кого немає вдома вагів. Щоб дізнатися кількість інгредієнтів достатньо буде столової ложки.

Для приготування пирога вам не знадобиться складних інгредієнтів, адже всі можна знайти на кухні або в холодильнику. До тіста можна додати мак, горіхи, цукати або родзинки - все залежить від ваших вподобань.

Молочний пиріг. Фото скріншот з Instagram
Молочний пиріг. Фото скріншот з Instagram

Інгредієнти для приготування:

Молоко - 12 ст. ложок

Популярні новини зараз
Абоненти не встигають за темпами "Київстару": тільки поповнили рахунок, а тариф уже подорожчав ТЦК збирає досьє на кожного: які дані вашої біографії знатимуть обов’язково ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло
Показати ще

Олія (без запаху) - 12 ст. ложок

Яйця - 3 штуки

Цукор - 12 ст. ложок

Борошно - 12 ст. ложок

Розпушувач - половина ч. л.

Сіль - щіпка

Ванільний цукор - пакетик

Як приготувати:

Перед початком приготуванням ввімкніть духовку на 180 градусів. В глибокій ємності збийте яйця, цукор, ванільний цукор та сіль. Робити це потрібно протягом 7-10 хвилин, до утворення пишної щільної піни. В суміш обережно влийте молоко та олію, помішуючи все вінчиком.

Окремо просійте борошно разом з розпушувачем. Після цього додайте сипучі інгредієнти в ємність з яйцями та молоком, добре вимішуючи. Готове тісто має бути консистенції кексів - не дуже густе. На цьому етапі можна додати будь-які інгредієнти на ваш розсуд.

Тісто для пирога. Фото: скріншот
Тісто для пирога. Фото: скріншот

Форму для випікання змажте олією, перелийте тісто та поставте приблизно на 45-50 хвилин. Готовність пирога дуже легко перевірити за допомогою зубочистки. Для цього ввіткніть її в середину пирога та дістаньте: якщо вона суха, то пиріг вже готовий.

Нагадаємо, інформаційний портал Знай повідомляв, навіть шкірку з'їсте за щастя: як засолити сало, щоб не залишилося навіть шматочка

Раніше портал Знай інформував, рецепт домашнього майонезу, на який піде лише одне яйце і хвилина часу

Також наш портал повідомляв, переплюнуть навіть нагетси з МакДональс: рецепт соковитих крокетів з курочки в хрумкій паніровці