Нагетси шматочки курячого філе в паніровці, обсмажені на сковороді або у фритюрі до хрусткої золотистої скоринки. Їх не складно приготувати, однак ними вже нікого не здивуєш, тож пропонуємо вам сьогодні приготувати курячи крокети, які дуже схожі на нагетси, але мають більш яскравий смак.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяРецептом хрустких та проматних м'ясних кульок
Знадобиться:
800 г курячого філе
30 г вершкового масла
2 ст.л борошна
250 г молока
Сіль, чорний перець
Петрушка або кріп
2 яйця
Панірувальні сухарі (або суміш для паніровки, сухарі Панко)
Спосіб приготування:
Мʼясо перекрутити через мʼясорубку.
В молоко додати сіль, чорний перець (за бажанням, мускатний горіх) і нагріти.
В невеличкому сотейнику розігріти масло, додати борошно і, помішуючи, швидко обсмажити. Потім, по-трошку, додавати гаряче молоко, весь час помішуючи. Готувати до загустіння.
Дати соусу охолонути.
Змішати блендером соус і фарш в однорідну світлу масу.
Додати сіль, перець, рублену зелень. Гарно перемішати.
В тарілку розбити яйця, додати ложку води і збити.
В іншу тарілку насипати паніровку.
Вологими руками сформувати невелички кульки, окунути в яйце і потім гарно запанірувати в сухарях.
Обсмажити крокети во фритюрі або в аерогрилі.
Можна використати духовку, але краще включити конвекцію.
Подавайте з улюбленим соусом!
Смачного!
Нагадаємо про цей смак дитинства:найпростіший рецепт гарбузової каші на молоці.
Раніше ми повідомляли, що морква подешевшала - можна готувати: рецепт копійчаних оладок на сніданок.
Так само стало відомо, що можна ласувати на дієті та в пост: легкий і простий салат з грибами та маринованими огірками.