Багато хто віддає перевагу домашнім пельменям, а не магазинним. Втім, приготування страви є досить тривалим процесом, на який не завжди вистачає часу.

Існує простий лайфгак, який дозволяє суттєво прискорити процес. Відповідним відео поділилася блогерка "grishkina.katia" у TikTok.

Пельмені, скріншот: Youtube
Пельмені, скріншот: Youtube

Наліпити пельменів на всю сім'ю – завдання не з простих. Процес вимагає чимало часу, який завжди є в запасі. Однак блогерка дізналася цікавий кухонний лайфгак, який дозволяє прискорити час приготування пельменів удвічі та поділилася ним з іншими користувачами мережі.

Домашні пельмені, фото: Знай.ua
Домашні пельмені, фото: Знай.ua

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають значну доплату до пенсії: кому і скільки добавлять найближчим часом Залишилися тижні: в Україні пенсіонерам збільшать виплати поза графіком індексації Оновлення даних через додаток "Резерв+": повна інструкція Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло
Показати ще

Жінка зазначила, що раніше ліпила пельмені, як вареники, а згодом скріплювала краї. Втім, процес просувався повільно. Тепер вона може наліпити пельменів на всю сім'ю вдвічі швидше. Блогерка поділилася, що дізналася про цю "секретну технологію" у користувачів з Китаю.

Як швидко ліпити пельмені

Щоб прискорити процес, на кружечку тесту необхідно розмістити начинку ближче до краю.

Приготування пельменів. Фото: скрін відео tiktok
Приготування пельменів. Фото: скрін відео tiktok

Потім начинку потрібно загорнути та згорнути у рулетик. Наприкінці слід скріпити два кінці та готове.

@hryshkina.katia

Зберігай щоб не загубити !✅#пельменізмясом#пельменирецепт#пельмені#ліплення🌈

♬ оригинальный звук - Готуємо з Катюшкой

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, немає тертки – не біда, драники будуть завжди: простий рецепт та секрети, про які не всі знають.

Також наш портал інформував, кухня та сковорода залишаться чистими: господиням розкрили секрет, як посмажити їжу без бризок олії.

Крім того, ми писали, 4 помилки в готуванні, які всі припускають і цькують себе: чому не можна знімати шкірку і перегрівати олію.