Багато хто з нас знає, що вермішель швидкого приготування стає повноцінним прийомом їжі, замінюючи сніданок, обід і навіть вечерю.

Цього разу пропонуємо подивитися на цей продукт під іншим кутом – приготуємо вермішель у соусі з обсмаженого солодкого перцю з цибулею та томатної пасти, а потім для поживності доповнимо яйцем та тертим сиром.

Про цей рецепт розповів один із українських шефів, який часто ділиться цікавими способами приготування різноманітних страв у соціальних мережах.

Вермішель швидкого приготування, скріншот: YouTube
Вермішель швидкого приготування, скріншот: YouTube

Що нам потрібно із продуктів

Вермішель швидкого приготування - 60 г (1 пачка)

Популярні новини зараз
"ПриватБанк" відбере в українців безкоштовну послугу, яку любили усі Продаж квартири зажене у мінус: нові податки на нерухомість з’їдять весь прибуток Асфальт буде плавитись під ногами: в Україну знову повернеться спекотна погода Українців ловитимуть посеред вулиці — ТЦК отримали нові повноваження по перевірці документів
Показати ще

Перець болгарський - 100 г (1/2 шт.)

Цибуля ріпчаста - 50 г (1 невеликий)

Яйце - 1 шт.

Сир твердий - 60 г

Томатна паста - 1 ст. ложка

Олія соняшникова - 45-60 мл (3-4 ст. ложки)

Сіль - 1/2 ч. ложки (за смаком)

Перець чорний мелений - 1/3 ч. ложки

Петрушка свіжа - 5 г (2 гілочки)

Спосіб приготування

Цибулю і болгарський перець очистимо і наріжемо невеликими шматочками. У сковороді розігріємо олію, викладемо цибулю і обсмажимо, помішуючи, до прозорості, хвилин 5.

Вермішель швидкого приготування, скріншот: YouTube
Вермішель швидкого приготування, скріншот: YouTube

Перець відправимо до цибулі і обсмажимо всі разом 5 хвилин. Додамо томатну пасту і трохи води (100 мл). Посолити і поперчити за смаком (можете додати будь-які прянощі за своїми перевагами). Доведемо до кипіння і згасимо вміст сковороди на невеликому вогні 5-6 хвилин.

Вермішель швидкого приготування розділимо на кілька частин, викладемо на сковороду. Готуємо 10 хвилин під кришкою (хвилину через 5 вермішель можна трохи завадити).

Вермішель швидкого приготування, скріншот: YouTube
Вермішель швидкого приготування, скріншот: YouTube

Сир натрьом на дрібній тертці. Петрушку подрібнимо. Після закінчення часу вермішель розм'якне і вбере рідину. Яйце розіб'ємо в сковороду і обережно перемішаємо вміст.

Готуємо вермішель з овочами та яйцем вже без кришки, перемішуючи, хвилини 2-4 або до бажаної готовності. При необхідності можна додати ще олії. Додамо до вермішелі натертий сир.

Вермішель швидкого приготування, скріншот: YouTube
Вермішель швидкого приготування, скріншот: YouTube

А також зелень. Вимкнемо вогонь. Вермішель швидкого приготування з овочами, яйцем та сиром готова. Подаємо страву до столу. Ось і все, приємного апетиту.

Нагадаємо, ситний обід дітям до школи чи чоловіка на роботу: як приготувати просту запіканку з гречки та фаршу.

Раніше повідомлялося, екзотика на сковорідці: рецепт хрумких чебуреків з картопляною начинкою.

Також, близькі точно оцінять такий сніданок і попросять добавки: простий рецепт яблучно-морквяних сирників.