Сирники зазвичай подають на сніданок і в ресторанах, і вдома. При цьому кожен має свій особливий рецепт, який не змінюється роками. Якщо ви ще не знайшли або не вигадали свій, зверніть увагу на ці яблучно-морквяні сирники.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяСирники з яблуком і морквою навіть смачніші за звичайні, і користі ви отримаєте вдвічі більше. Секрет цього рецепту також у тому, що їх не потрібно смажити, стоячи біля плити зайвий час, а просто запекти в духовці.
Які інгредієнти знадобляться:
- 250 гр сиру
- 4 ст. л. манки
- 2 яєчні білки
- 2 яблука
- 1 морква
- 2 ст. л. сахара
- 1 дрібка кориці
Спосіб приготування незвичайних сирників:
Почистити моркву та яблука, натерти їх на грубій тертці та перемішати. Додати сир і суху манку, перемішати. Додати корицю та цукор, перемішати.
Яєчні білки збити в піну і додати в сирну масу. Додавати піну в 2-3 заходи.
Застелити лист пергаментним папером. Сформувати із сирної маси сирники. Випікати при температурі 180 градусів протягом 25-30 хвилин до золотистого кольору. Готові сирники полийте сметанкою чи улюбленим варенням, а потім подавайте на стіл. Близькі точно оцінять такий сніданок.
Раніше ми писали про те, що заради такого салату варто повертатися додому: рецепт, в якому є і капуста, і огірки, і навіть перець
Як повідомляв Знай.ua, грушеве варення з апельсинами, яке варитимете щороку: на батон намазати і ідеальний десерт готовий
Також портал Знай.ua писав, що 4 помилки в готуванні, які всі припускають і травлять себе: чому не можна знімати шкірку і перегрівати олію