Люди діляться на два типи - ті, хто обожнює холодець і ті, які здригаються лише від однієї думки про цю страву. Якщо ви любите цей м'ясний делікатес, спробуйте приготувати його у такому варіанті. Виходить швидше та навіть смачніше.

Найприємніше, що кулінарам не доведеться витрачати декілька годин, щоб зварити м'ясо як на холодець. Приготування цього лінивого заливного займе всього 30 хвилин, а решта часу - на застигання в холодильнику.

Ліниве заливне, фото sovkusom
Ліниве заливне, фото sovkusom

Інгредієнти:

  • Куряче філе 900 г
  • Желатин 20 гр
  • Сіль 1 ч. л.
  • Паприка 1 ч. л.
  • Чорний перець (мелений) за смаком
  • Часник 3 зуб.
  • Вода 50 мл
  • Соняшникова олія за смаком

Спосіб приготування:

Популярні новини зараз
Українці зможуть отримати грошову компенсацію: кому слід звернутися до відділення "Ощадбанку" ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

Ретельно промийте куряче філе. Обсушіть його та дрібно наріжте. Помістіть подрібнене м'ясо у глибоку ємність. Додайте до курки сіль, солодку паприку та чорний мелений перець. Очистіть часник. Подрібніть його за допомогою пресу. Додайте часник до решти інгредієнтів.

Всипте швидкорозчинний желатин. Ретельно перемішайте. Влийте воду. Знову добре перемішайте всі інгредієнти до однорідності.

Візьміть силіконову форму. Змастіть її олією. Викладіть у форму м'ясо, утрамбовуючи його. Накрийте фольгою. Відправте курку в духовку на 40 хвилин при 200 градусах.

Дістаньте форму. Дайте їй трохи охолонути. Потім заберіть м'ясо в холодильник на 6-8 годин. Акуратно витягніть із форми, помістіть його на гарний посуд і подавайте.

Нагадаємо, яблучний пиріг з корицею, який завжди хочеться приготувати ще: рецепт за 40 хвилин

Раніше ми писали про те, що ляпас, удар та крижана вода: як надати котлетам дику соковитість, найкращі способи

Як повідомляв Знай.ua, суп за копійки із залишків моркви: що одному відходи, іншому - їжа, смачний рецепт