Для наших читачів є чудовий рецепт овочевих голубців. Пропонуємо вам приготувати класичну страву, неповторний смак якої можна зберегти, і пізніше, холодного зимового вечора прикрасити свою вечерю.

Тоді вам не доведеться витрачати час на готування, а лише відкрити банку та насолоджуватися.

Про цей рецепт розповів один із українських фудблогерів, який часто ділиться цікавими способами приготування у мережі YouTube.

Голубці в банку на зиму, скріншот: YouTube
Голубці в банку на зиму, скріншот: YouTube

Що нам потрібно із продуктів

Капуста білокачанна - 1 качан;
Морква – 1 шт.;
Перець болгарський – 1 шт.;
Олія - ​​2 ст. ложки;
Перець гострий – 1 шт.;
Перець мелений - до смаку.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам підвищили ще одну надбавку: хто отримає на 300 гривень більше ТЦК отримали офіційний дозвіл запихувати чоловіків в автобуси – є певні умови Українські супермаркети опустіли: яких продуктів поменшало через відключення світла Кияни відповіли, кого хочуть бачити новим мером міста: результати опитування
Показати ще

Для маринаду: вода – 500 мл, сіль – 1,5 ст. ложки, оцет – 60 мл.

Спосіб приготування

Підготуємо продукти для овочевих голубців на зиму. Капусту бланшируємо, знімаємо половину листя, даємо їм охолонути. Капусту, що залишилася, дрібно нарізаємо.

Голубці в банку на зиму, скріншот: YouTube
Голубці в банку на зиму, скріншот: YouTube

Моркву очищаємо та натираємо на тертці. Болгарський перець нарізаємо. У сковороду наливаємо масло|мастило|, викладаємо нарізану капусту, моркву, болгарський перець. Обсмажуємо на помірному вогні протягом 5-8 хвилин, накривши кришкою сковороду. Наприкінці додаємо мелений перець і ще раз перемішуємо.

Голубці у банку на зиму, скріншот: YouTube
Голубці у банку на зиму, скріншот: YouTube

На капустяний лист викладаємо смажені овочі. Аркуш із начинкою згортаємо. Приготуємо маринад. У ківш наливаємо воду, додаємо сіль. Коли вода закипить, наливаємо оцет і одразу відключаємо вогонь.

Голубці у банку на зиму, скріншот: YouTube
Голубці у банку на зиму, скріншот: YouTube

Голубці в банку на зиму, скріншот: YouTube
Голубці в банку на зиму, скріншот: YouTube

У стерильні банки викладаємо голубці, зверху – нарізаний кружальцями гострий перець. Заливаємо голубці підготовленим маринадом.

Голубці у банку на зиму, скріншот: YouTube
Голубці у банку на зиму, скріншот: YouTube

Банку ставимо в каструлю з водою, на дно якої викладаємо маленький рушник. Стерилізуємо банку 20 хвилин. Потім закручуємо її кришкою. Овочеві голубці готові на зиму.

Нагадаємо, ніжний гарбузовий пиріг, який ви зобов'язані приготувати восени: простий рецепт.

Раніше повідомлялося, рецепт салату "Осінній" з капустою та морквою по-корейськи: його можна навіть не нести у підвал.

Також, швидко рятуйте мед, який зацукровився: продукт можна зробити рідким і прозорим знову.