Осінь - ідеальний час для ароматної випічки. А якщо смаколики приготовані власними руками, вони стають не тільки кориснішими, а й в рази смачнішими.

Рогалики с джемом. Фото Instagram
Рогалики с джемом. Фото Instagram

Пропонуємо приготувати вам ароматні і неймовірно смачні рогалики зі джемом. Можна використовувати будь-який на ваш смак - вишневий, абрикосовий чи полуничний, а найкраще смакує із власноруч закритим варенням.

Ніяких танців з бубнами, складних інгредієнтів та сотні процесів.

Рогалики с джемом. Фото Instagram
Рогалики с джемом. Фото Instagram

Популярні новини зараз
"ПриватБанк" відбере в українців безкоштовну послугу, яку любили усі Українців ловитимуть посеред вулиці — ТЦК отримали нові повноваження по перевірці документів "На Росію чекає повторення катастрофи": афонський старець передбачив потужну подію для України Гроші змусять повернути державі: українців попередили
Показати ще

Ркцептом рогаликів із персиковим джемом поділилась фудблогерка Катерина Мовчан на своїй сторінці в Instagram.

Для тіста на 36 рогаликів потрібно:

  • 300 г кисломолочного сиру
  • 150 г мʼякого вершкового масла
  • 70 г цукру
  • 10 г розпушувача
  • 350 г борошна
  • джем

Рогалики с джемом. Фото Instagram
Рогалики с джемом. Фото Instagram

Спосіб приготування:

Розігріти духовку до 180 градусів.

Мʼяке вершкове масло змішати з цукром.

Додати кисломолочний сир та добре все розмішати.

Додати борошно змішане з розпушувачем. Вимісити тісто. Можна спочатку вмішати половину борошна, а потім на робочу поверхню висипати іншу половину борошна та замісити еластичне тісто.

Рогалики с джемом. Фото Instagram
Рогалики с джемом. Фото Instagram

Розділити тісто на 3 рівні частини. Розкотити тісто на присипаній борошном робочій поверхні.

Розрізати на 12 рівних прямокутників.

На широкий край покласти чайну ложку джему та скрутити рогалик.

Рогалики с джемом. Фото Instagram
Рогалики с джемом. Фото Instagram

Викласти рогалики на деко застелене пергаментом та випікати 20 хвилин в духовці.

Готові рогалики притрусити цукровою пудрою.

Смачного!

Нагадаємо, мінімум тіста - максимум начинки: рецепт смачного і бюджетного пирога з капустою

Раніше ми писали про те, що сьогодні ж перевірте чи так ви робите: як правильно готувати картопляне пюре

Як повідомляв Знай.ua, ніхто не ділиться цим секретом: як посмажити рибу на сковорідці, щоб із скоринкою, але без сморід