Для цього смачного та незвичайного паштету, потрібні досить доступні продукти.

Не зважаючи на те, що він без печінки, він буде не лише апетитним, а й ситним. До того ж готується він швидко, тому багато часу не займе.

Паштет з сирків, квасолі та яєць. Фото: скрін відео
Паштет з сирків, квасолі та яєць. Фото: скрін відео
Паштет з квасолі, сирків та яєць. Фото: скрін

Для приготування паштету, підготуйте інгредієнти:

З консервованої квасолі варто злити зайву рідину. Кількість спецій регулюйте за своїм смаком. Якщо комусь не подобається чебрець – додайте щось, що ви любите. Одне яйце варто зварити до повної готовності – 10 хвилин, а потім остудити у холодній воді.

Плавлений сир потрібно нарізати невеликими шматочками. Квасолю перекласти у невелику миску та покласти туди пару зубчиків часнику. До квасолі та часнику відправити шматочки сиру. Яйце почистити, нарізати невеликими шматками та відправити до квасолі та сиру.

Паштет з сирків, квасолі та яєць. Фото: скрін відео
Паштет з сирків, квасолі та яєць. Фото: скрін відео
Паштет з квасолі, яєць, сирків. Фото: скрін

Всю цю суміш варто подрібнити до стану пюре за допомогою блендеру. Важливо, щоб не залишалося грудочок, а маса була однорідною. Коли суміш приготувалася, додайте туди спеції та сіль.

Такий паштет можна їсти як самостійну страву, або подавати з брускетами, грінками, пітами, та навіть солоними оладками. Він надзвичайно ніжний, ситний, та смачний. Паштет з квасолі буде постійним гостем на вашому столі та улюбленим смаколиком.

Нагадаємо, інформаційний портал Знай інформував, сьогодні ж перевірте, чи так ви робите: як правильно готувати картопляне пюре

Також наш портал повідомляв, деруни вже не в моді: рецепт хрусткого картопляного коржика з сиром і зеленню

Раніше портал Знай повідомляв, ніхто не ділиться цим секретом: як посмажити рибу на сковорідці, щоб зі скоринкою, але без смороду