Картопляне пюре не завжди виходить таким, що до нього і додавати нічого не хочеться.

Іноді овоч буває рідким або неправильно приготовленим, відповідно і страва не може відрізнятися особливим смаком. Однак існують надійні способи, як покращити страву, якщо у вас водянистий овоч і картопляне пюре, відповідно, виходить без особливого смаку.

Картопляне пюре, фото: кадр з відео
Картопляне пюре, фото: кадр з відео

Три надійні способи покращити смак картопляного пюре

1. Перш за все запам'ятайте, при варінні картоплі на пюре не потрібно подрібнювати її. Для цього достатньо буде перерізати її на 2-4 частини та залити окропом. Завдяки такому не хитрому способу смак картоплі не "піде" у воду, а залишиться в самій картоплі.

Картопляне пюре, фото: кадр з відео
Картопляне пюре, фото: кадр з відео

Популярні новини зараз
Пенсіонерам підвищили ще одну надбавку: хто отримає на 300 гривень більше ТЦК отримали офіційний дозвіл запихувати чоловіків в автобуси – є певні умови Викорініть з себе "радянщину": 5 звичок, які час залишити в минулому В Україні хочуть змінити систему соцдопомоги: на що розраховувати людям
Показати ще

2. Цікавий спосіб, проте дієвий. При варінні картоплі додайте цибулину. Однак потім не забудьте її вийняти. Також не завадить додати лавровий лист. Але не додавайте в картоплю велику. Краще виберіть якнайменше, щоб його аромат був ледь відчутним і без гіркого присмаку.

3. Також пам'ятайте, що картопля краще пом'яти товкачем, ніж збивати блендером. У такому разі вона не вийде клеїть і буде приємною консистенцією. Також додавайте для смаку підігріте молоко, щоб колір пюре був білим, а не сірим. А щоб досягти вершкового смаку, долийте гаряче молоко.

картопляне пюре, фото з вільних джерел
картопляне пюре, фото з вільних джерел

Нагадаємо, що спортсмени люблять цей десерт: рецепт повітряних млинців їх вівсяних пластівців.

Раніше ми повідомляли, що мінімум тіста – максимум начинки: рецепт смачного та бюджетного пирога з капустою.