Картопляне пюре не завжди виходить таким, що до нього і додавати нічого не хочеться.

Іноді овоч буває рідким або неправильно приготовленим, відповідно і страва не може відрізнятися особливим смаком. Однак існують надійні способи, як покращити страву, якщо у вас водянистий овоч і картопляне пюре, відповідно, виходить без особливого смаку.

Картопляне пюре, фото: кадр з відео
Картопляне пюре, фото: кадр з відео

Три надійні способи покращити смак картопляного пюре

1. Перш за все запам'ятайте, при варінні картоплі на пюре не потрібно подрібнювати її. Для цього достатньо буде перерізати її на 2-4 частини та залити окропом. Завдяки такому не хитрому способу смак картоплі не "піде" у воду, а залишиться в самій картоплі.

Картопляне пюре, фото: кадр з відео
Картопляне пюре, фото: кадр з відео

Популярні новини зараз
Російські військові прямо під час евакуації розстрілюють мирних жителів у Вовчанську "Працював усе життя, а користі - нуль": чи можуть українські пенсіонери продати свій стаж Крутіший за Audi та BMW: український преміум кар Leleka підкорив серця автолюбителів Нові тарифи залишать без заощаджень: як зміняться платіжки за вивіз сміття
Показати ще

2. Цікавий спосіб, проте дієвий. При варінні картоплі додайте цибулину. Однак потім не забудьте її вийняти. Також не завадить додати лавровий лист. Але не додавайте в картоплю велику. Краще виберіть якнайменше, щоб його аромат був ледь відчутним і без гіркого присмаку.

3. Також пам'ятайте, що картопля краще пом'яти товкачем, ніж збивати блендером. У такому разі вона не вийде клеїть і буде приємною консистенцією. Також додавайте для смаку підігріте молоко, щоб колір пюре був білим, а не сірим. А щоб досягти вершкового смаку, долийте гаряче молоко.

картопляне пюре, фото з вільних джерел
картопляне пюре, фото з вільних джерел

Нагадаємо, що спортсмени люблять цей десерт: рецепт повітряних млинців їх вівсяних пластівців.

Раніше ми повідомляли, що мінімум тіста – максимум начинки: рецепт смачного та бюджетного пирога з капустою.