Шоколадне печиво - не лише популярне, а й смачне частування, яке порадує вас та рідних.

Для приготування знадобляться продукти, які є під рукою у кожної господині. Обов'язково приготуйте цей смаколик і це стане вашим улюбленим смаколиком до чаю.

Шоколадне печиво. Фото: скрін
Шоколадне печиво. Фото: скрін
Шоколадне печиво. Фото: скрін

Інгредієнти:

Борошно - 1 склянка

Популярні новини зараз
Російські військові прямо під час евакуації розстрілюють мирних жителів у Вовчанську Мобілізація з 18 травня: кого чекає посилена увага Нові ціни на соняшникову олію, рис та сосиски: чи спорожніють гаманці Ціни на популярний продукт взлетіли до небес: чому українці вирішили його ігнорувати
Показати ще

Какао - 1/2 склянки

Цукор - 1/7 склянки

Вершкове масло - 60 грамів

Яйця - 2 штуки

Розпушувач - 1 чайна ложка

Цукрова пудра - 1/4 склянки

Ванілін - 1 пакетик

Сіль - 1/4 чайної ложки

Для тіста змішайте борошно, какао, розпушувач, ванілін та сіль. М'яке вершкове масло збийте з цукром та яйцями. Після цього обережно введіть до сухої суміші збиті яйця, ретельно вимішайте та замісіть тісто. Готове тісто залиште в холодильнику на 2-4 години, або ще краще на ніч.

Шоколадне печиво. Фото: скрін
Шоколадне печиво. Фото: скрін
Шоколадне печиво. Фото: скрін

Після кількох годин або доби в холодному місці дістаньте тісто та приготуйте цукрову пудру. Щоб сформувати печиво достатньо зліпити кульки та обваляти їх в пудрі. На форму для запікання викладіть сформоване печиво на відстані 5-7 сантиметрів один від одного. Форму з печивом поставте до розігрітої на 180 градусів духовки. Випікати потрібно лише 15 хвилин. Коли печиво приготується, дайте йому охолонути та насолоджуйтеся максимально шоколадним смаком.

Нагадаємо, інформаційний портал Знай повідомляв, соковита курка запечена з гарбузом: як вдома приготувати смачну страву

Раніше портал Знай інформував, незвичайний рецепт тертого пирога з калиною: обов'язково приготуйте цієї осені під чашку чаю

Також наш портал повідомляв, побалуйте себе смачним сніданком у вихідний: як приготувати солодкі грінки з яблуками