Дитинство - час, куди подумки повертається абсолютно кожен з нас з часом і дорослішанням.

Було прожито багато спогадів. Не всі з них приємні, але варто лише подумати про дитсадок, школу — негатив випаровується. До того ж, якщо згадувати те, що ми їли та просто закочували очі від неймовірного смаку. Однією з таких страв є досить простий молочний суп з вермішеллю.

Молочний суп з вермішеллю, скріншот: Youtube
Молочний суп з вермішеллю, скріншот: Youtube

Для цього нам знадобляться кілька інгредієнтів: 500 мілілітрів молока, один стручок ванілі, чайна ложка цукру, 60 грамів вермішелі (на одну порцію), дві столові ложки меду, 50 мілілітрів жирних вершків і сіль (але трохи, всього пару грамів, на кінчику ).

Приготування починається, як би це несподівано не звучало, але зі стручка ванілі. Його вам потрібно розрізати вздовж навпіл, щоби молочний суп був неймовірно смачним. Дістаньте звідти все насіння за допомогою ножа і покладіть його в молоко. Стручок також додайте туди, окремо.

Популярні новини зараз
21 грн на день, а на місяць – майже 600 грн: "Київстар" приголомшив "грабіжницькими" умовами Пенсіонерам підвищили ще одну надбавку: хто отримає на 300 гривень більше Для власників квартир приготували новий тарифний "сюрприз": яка послуга дорожчає Чи можуть призвати українців, які мають право на відстрочку - до чого треба приготуватись
Показати ще

Молочний суп з вермішеллю, скріншот: Youtube
Молочний суп з вермішеллю, скріншот: Youtube

Потім відправте туди цукор, сіль і доводьте молоко на маленькому вогні, на слабкому вогні. Після чого варіть протягом 2-3 хвилин і можете діставати стручок.

Тепер всипте в молоко вермішель, але скільки залежить тільки від вас - якщо хочете густіше, то додавайте більше. Тепер перемішуйте до готовності. Наприкінці додайте мед і вершки.

Нагадаємо, побалуйте себе смачним сніданком у вихідний: як приготувати солодкі грінки з яблуками

Як повідомляв "Знай.ua", заготівля "сніданок туриста" на зиму з овочів та рису: простий рецепт універсального салату

Знай.uа писав, твоя бабуся робила це кожної осені: рецепт ніжного варення з кабачків