Фаршировані гриби це популярна та ситна закуска на столі. Її часто подають на святковий стіл, але навіщо чекати привід, якщо можна себе порадувати прямо сьогодні.

Начинка для фаршированих печериць може бути абсолютно різною, можна комбінувати та пробувати поєднання нових смаків.

Фаршировані гриби, скріншот з відео
Фаршировані гриби, скріншот з відео

Ми розповімо вам, як зафарширувати грибочки крем-сиром, зеленню і смаженими баклажанами. Страва вихдить надвичайно ароматною та соковитою.

Ним поділилась кулінарка Анастасія на своїй сторінці в Instagram.

Популярні новини зараз
Не виживаєте, а комфортно існуєте: у Мінсоці підрахували, що 7000 грн – норма для українця "ПриватБанк" відбере в українців безкоштовну послугу, яку любили усі Доведеться заплатити штраф "за заначку": коли доведеться віддати 20% суми За таке влітку ще не платили: сюрпризи в платіжках дедалі незвичніші
Показати ще

Фаршировані гриби з баклажанами. Фото Instagram
Фаршировані гриби з баклажанами. Фото Instagram

Інгредієнти:

  • Печериці – 8 шт.
  • Соєвий соус – 50 мл
  • Олія – 1 ст. л.
  • Крем сир – пачка
  • Баклажан – 1/2 шт.
  • Кріп – за смаком
  • Зелена цибуля – 2 гілочки
  • Сир сулугуні – 200 г

Фаршировані гриби з баклажанами. Фото Instagram
Фаршировані гриби з баклажанами. Фото Instagram

Спосіб приготування:

Помийте гриби, відріжте хвостики.

Фаршировані гриби з баклажанами. Фото Instagram
Фаршировані гриби з баклажанами. Фото Instagram

Шапочки залийте соєвим соусом і олією, залиште маринуватися на 30 хвилин.

Фаршировані гриби з баклажанами. Фото Instagram
Фаршировані гриби з баклажанами. Фото Instagram

Баклажан наріжте маленькими кубиками і смажте на олії.

Зелень наріжте дрібно, додайте сир, смажені баклажани і перемішайте. Начиніть гриби, посипте тертим сиром.

Фаршировані гриби з баклажанами. Фото Instagram
Фаршировані гриби з баклажанами. Фото Instagram

Запікайте в духовці до 170 градусів під фольгою 25 хвилин. Зніміть фольгу і готуйте в духовці ще 5 хвилин до золотистої скоринки.

Нагадаємо про простий рецепт торта без випічки, який не соромно подати гостям: приготуйте, коли відключать світло.

Раніше ми повідомляли, що забудьте про котлети та тефтелі: ніжна відбивна зі свинини замінить вам усе, покроковий рецепт із фото.

Також не зайвим буде ідеально смачний борщ із кількою у томаті: рецепт шедевра кулінарії, який ви ніде не знайдете.