Фаршировані гриби це популярна та ситна закуска на столі. Її часто подають на святковий стіл, але навіщо чекати привід, якщо можна себе порадувати прямо сьогодні.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяНачинка для фаршированих печериць може бути абсолютно різною, можна комбінувати та пробувати поєднання нових смаків.
Ми розповімо вам, як зафарширувати грибочки крем-сиром, зеленню і смаженими баклажанами. Страва вихдить надвичайно ароматною та соковитою.
Ним
Інгредієнти:
- Печериці – 8 шт.
- Соєвий соус – 50 мл
- Олія – 1 ст. л.
- Крем сир – пачка
- Баклажан – 1/2 шт.
- Кріп – за смаком
- Зелена цибуля – 2 гілочки
- Сир сулугуні – 200 г
Спосіб приготування:
Помийте гриби, відріжте хвостики.
Шапочки залийте соєвим соусом і олією, залиште маринуватися на 30 хвилин.
Баклажан наріжте маленькими кубиками і смажте на олії.
Зелень наріжте дрібно, додайте сир, смажені баклажани і перемішайте. Начиніть гриби, посипте тертим сиром.
Запікайте в духовці до 170 градусів під фольгою 25 хвилин. Зніміть фольгу і готуйте в духовці ще 5 хвилин до золотистої скоринки.
Нагадаємо про простий рецепт торта без випічки, який не соромно подати гостям: приготуйте, коли відключать світло.
Раніше ми повідомляли, що забудьте про котлети та тефтелі: ніжна відбивна зі свинини замінить вам усе, покроковий рецепт із фото.
Також не зайвим буде ідеально смачний борщ із кількою у томаті: рецепт шедевра кулінарії, який ви ніде не знайдете.