Рулет з куркою та сиром – проста та не затратна у часі страва. Приготування начинки не займе багато часу і зусиль, адже там не потрібно нічого обсмажувати, достатньо потерти сир і викласти курячу грудку.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяПроте, незважаючи на простоту, він виходить надзвичайно смачним. Це може стати прикрасою навіть святкового столу, якщо трохи пофантазувати та додати до начинки зелень та часник. А якщо додати трохи сметани, він всередині буде ще соковитіший та ароматніший, адже філе гарно смакує саме зі сметаною.
Тож для приготування лінивого рулету, підготуйте такі інгредієнти:
-
Куряче філе – 2 штуки;
Популярні новини заразЗміни в правилах обміну валюти: заначка може перетворитися на розчарування Терміново біжіть до супермаркету, поки не почалися тривалі відключення світла: що потрібно купити кожному українцеві Пенсіонерам приготували доплати: хто отримає надбавку до пенсії понад 2 тисячі гривень Мобілізацію урівняли для всіх: українцям оголосили вердикт щодо економічного бронюванняПоказати ще -
Твердий сир – 200 грам;
-
Зелень – за смаком;
-
Сіль, перець – за смаком;
-
Приправа до курки – 1 столова ложка.
- Помідори - 2 штуки (за бажанням)
Для початку сир варто натерти на крупній терці та викласти у глибоку ємність. Кожну курячу грудку розрізати навпіл, викласти, застелити на нього плівку харчову та відбити кухонним молотком з двох сторін. М'ясо натерти сіллю, перцем та спеціями, якими забажаєте.
Кожен пласт курячої грудки засипати щедро сиром, скласти одне на одного та додати нарізані помідори, попередньо на лист фольги. Далі просто щільно завернути фольгою, щоб слої залишались на місці та не змістились. Потім завернути рулет в ще один лист фольги.
Все це викласти у форму, або на деко на поставити у духовку запікатися. Температура повинна бути 180-200 градусів, а приготування займе 40 хвилин. По часу та температурі варто орієнтуватися на свою духовку. Після приготування дістати курячий рулет з духовки та дати йому охолонути повністю. Після цього, акуратно зняти фольгу та нарізати невеликими шматочками, посипати зверху зеленню.
Нагадаємо, портал Знай інформував, забудьте про котлети та тефтелі: ніжна відбивна зі свинини замінить вам усе, покроковий рецепт з фото
Раніше на порталі Знай повідомлялося, простий рецепт торта без випічки, який не соромно подати гостям: приготуйте, коли відключать світло
Також, наш портал інформував, ідеально смачний борщ із кількою в томаті: рецепт шедевра кулінарії, який ви ніде не знайдете