Рецепт приготування курячих оладок. Про це повідомляє телеграм-портал Okkal.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяКурячі оладки мають багато спільних речей з котлетами з курячого фаршу, проте дане блюдо набагато ніжніше і м'якше.
Також при приготуванні вам не доведеться бруднити рук при вимішуванні фаршу і обвалювання котлет в паніровці. Ідеально підійде для початківців домашніх кулінарів, так як це блюдо неможливо зіпсувати.
Інгредієнти
- Курячий фарш 700 гр;
- Морква 200 гр;
- Одна велика цибулина;
- Яйце 1 шт;
- Зелень 30 гр;
- Борошно цільнозернове 80 гр.
Алгоритм приготування.
- Потираємо моркву на дрібній тертці.
- Цибулю і зелень дуже дрібно ріжемо.
- Змішуємо фарш, моркву, цибулю, зелень, яйце і борошно (якщо фарш дуже вологий, слід збільшити кількість борошна).
- Ліпимо фарш у вигляді оладок.
- Викладаємо на сковороду, додаємо 2 ст.л. води, накрити кришкою і обсмажити з двох сторін на повільному вогні.
Нагадаємо, раніше рецепт ситного теплого салату, до якого не знадобиться гарнір, а зробити його зможе навіть дитина.
Також портал Знай.uа повідомляв рецепт овочевого асорті з горілкою: хрустка і соковита закуска з незвичайним розсолом. Ось-ось настане сезон корисних овочів, з яких можна придумати безліч заготовок на наступний рік. Є ті господині, що слідують суворим бабусиним рецептами і ті, хто любить експериментувати і пробувати щось нове.
Як повідомляв Знай.uа, морковий пиріг за простим рецептом-коли хочеться вітамінів і солодкого.В кінці зими нам катастрофічно не вистачає вітамінів. Чим ближче весна, тим гостріше відчувається, що запаси корисних речовин в організмі – під кінець.