Рецепт приготування курячих оладок. Про це повідомляє телеграм-портал Okkal.

Курячі оладки мають багато спільних речей з котлетами з курячого фаршу, проте дане блюдо набагато ніжніше і м'якше.

Приготування оладок. Фото: скріншот youtube
Приготування оладок. Фото: скріншот youtube

Також при приготуванні вам не доведеться бруднити рук при вимішуванні фаршу і обвалювання котлет в паніровці. Ідеально підійде для початківців домашніх кулінарів, так як це блюдо неможливо зіпсувати.

Популярні новини зараз
Якою буде максимальна пенсія у 2025 році: чи очікувати українцям на підвищення виплат Мобілізацію урівняли для всіх: українцям оголосили вердикт щодо економічного бронювання Заплатять усі, але один раз: чому українцям почали надсилати додаткові квитанції на газ Пропрацював 40 років, а пенсія мізерна: у ПФУ звернулися до українців, сподобається не всім
Показати ще

Інгредієнти

  • Курячий фарш 700 гр;
  • Морква 200 гр;
  • Одна велика цибулина;
  • Яйце 1 шт;
  • Зелень 30 гр;
  • Борошно цільнозернове 80 гр.

Алгоритм приготування.

  1. Потираємо моркву на дрібній тертці.
  2. Цибулю і зелень дуже дрібно ріжемо.
  3. Змішуємо фарш, моркву, цибулю, зелень, яйце і борошно (якщо фарш дуже вологий, слід збільшити кількість борошна).
  4. Ліпимо фарш у вигляді оладок.
  5. Викладаємо на сковороду, додаємо 2 ст.л. води, накрити кришкою і обсмажити з двох сторін на повільному вогні.

Оладки, скріншот: Youtube
Оладки, скріншот: Youtube

Нагадаємо, раніше рецепт ситного теплого салату, до якого не знадобиться гарнір, а зробити його зможе навіть дитина.

Також портал Знай.uа повідомляв рецепт овочевого асорті з горілкою: хрустка і соковита закуска з незвичайним розсолом. Ось-ось настане сезон корисних овочів, з яких можна придумати безліч заготовок на наступний рік. Є ті господині, що слідують суворим бабусиним рецептами і ті, хто любить експериментувати і пробувати щось нове.

Як повідомляв Знай.uа, морковий пиріг за простим рецептом-коли хочеться вітамінів і солодкого.В кінці зими нам катастрофічно не вистачає вітамінів. Чим ближче весна, тим гостріше відчувається, що запаси корисних речовин в організмі – під кінець.