Мармелад з лука дуже просте і смачне блюдо. Рецепт його приготування опублікував телеграм-портал Домашня консервація.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяДане блюдо рекомендують подавати до м'яса, риби і салату і сиру і навіть просто намазати на підсмажений хліб. Для нього радять використовувати червоний, білий, але обов'язково солодкий, салатний лук. Це зробить даний делікатес дивовижним.
Інгредієнт
- Цибуля червона 2 шт;
- Цукор світло-коричневий 3 ст. л;
- Бальзамічний оцет 3 ст. л;
- Вино червоне сухе столове 0,75 чаш;
- Сіль за смаком;
- Перець чилі пластівці щіпка;
- Оливкова олія 2 ст. л.
Приготування
- Дуже тонко нарізати очищену цибулю.
- Розігріти в глибокій сковороді або каструлі оливкову олію на повільному вогні, потім додати туди цибулю.
- Посолити, додати цукор і залишити нудитися на 30 хвилин.
- Включити середній вогонь і перемішати.
Додати червоне вино і бальзамічний оцет, готувати ще 15 хвилин, або поки не википить рідину. - Посолити, поперчити, дати охолонути і викласти в блюдо або банку, в якій можна зберігати мармелад з лука протягом тижня.
Нагадаємо, раніше рецепт ситного теплого салату, до якого не знадобиться гарнір, а зробити його зможе навіть дитина.
Також портал Знай.uа повідомляв рецепт овочевого асорті з горілкою: хрустка і соковита закуска з незвичайним розсолом. Ось-ось настане сезон корисних овочів, з яких можна придумати безліч заготовок на наступний рік. Є ті господині, що слідують суворим бабусиним рецептами і ті, хто любить експериментувати і пробувати щось нове.
Як повідомляв Знай.uа, морковий пиріг за простим рецептом-коли хочеться вітамінів і солодкого