Кожен поважаючий себе "володар плити і витяжки" повинен знати, що для того, щоб приготувати оригінальні тонкі млинці з красивою текстурою - потрібно мати в запасі справжній секретний інгредієнт. Важко сперечатися, але тонкі і ніжні млинці – відмінне частування для домочадців до сніданку або обіду.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяБуває, що "поварята" не завжди задоволені цією стравою. Найчастіше проблема полягає в тому, що текстура млинчиків не виходить. На щастя, є шикарний вихід із ситуації. Про це стало відомо завдяки Telegram-каналу, де публікують смачні рецепти.
Однак є спосіб, який дозволяє отримувати ідеальні мереживні млинці, які не розвалюються при смаженні.
Весь секрет в одному додатковому інгредієнті - газованій воді. При цьому тісто готується за класичним рецептом. Але тут важливо дотримуватися пропорції.
На дві склянки борошна, один стакан молока і три яйця буде достатньо всього двох склянок газованої води. Також рекомендується додати в масу дві столові ложки соняшникової олії.
Як відзначають досвідчені "шефи", всі компоненти повинні бути кімнатної температури, щоб тісто було потрібної консистенції, а самі продукти краще "склеювалися".
Випікати такі млинці можна без рослинного масла, яким прийнято змащувати сковороду.
Раніше повідомляли, рецепт овочевого асорті з горілкою: хрустка і соковита закуска з незвичайним розсолом.
Як повідомляв Знай.uа, як приготувати соковиту буженину з індички: рецепт зірки "МайстерШеф" Володимира Ярославського.
Знай.uа писав, рецепт пісних і смачних котлеток з квасолі: сподобається навіть самим переконаним м'ясоїдів.