Пишні яблучні млинці замінять вам звичайні та урізноманітнять меню. Такі млинчики мають цікавий смак і приготувати їх зовсім не складно. Дітям такий десерт сподобається обов'язково. Із зазначеної у рецепті кількості інгредієнтів виходить приблизно вісім млинців.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяІнгредієнти:
- Ряжанка - 290 г;
- Яйце - 3 шт.;
- Олія соняшникова - 15 г;
- Цукрозамінник - за смаком;
- Окріп - 90 мл;
- Борошно рисове (можна звичайне) - 110 г;
- Сіль - за смаком;
- Кориця - 1/2 ч. л;
- Розпушувач - 1/2 ч. л;
- Яблуко середнє - 1 шт.
Приготування:
Яблуко для млинчиків потрібно натерти. Змішати у глибокій посудині ряжанку, яйця, цукор, олію, окріп, борошно, сіль, корицю, розпушувач. Додати натерте яблуко і змішати його з рештою компонентів. Добре все вимішати до однорідної маси.
Смажимо млинці на добре розігрітій сковороді з двох сторін, акуратно перевертаючи кожен. Можна їх під час приготування накрити кришкою. Готові млинці скласти трикутником і посипати цукровою пудрою або прикрасити іншим способом на свій смак. Такі млинці виходять дуже смачні та соковиті.
Нагадаємо, Костянтин Грубич поділився рецептом яскравої запіканки з риби та картоплі: "Придумав миттєво". Відеорецепт приготування страви розміщено на його каналі в YouTube
Як повідомляв портал "Знай.ua", ароматний яблучний пунш, щоб зігрітись взимку: рятівний рецепт у мороз. Ідеальний напій, який легко зігріє у зимовий вечір
Також "Знай.ua" писав, салат "Вінегрет" з яблуком та йогуртом: легкий рецепт для підтримання фігури у формі. Така комбінація складників надасть салату легкості