Всі любителі пасти, яка прийшла до нас з колоритної Італії, напевно перепробували сотню варіантів її приготування зі всілякими соусами і гарнірами. І для того, щоб трохи урізноманітнити це популярну страву або ж нагадати про те, як же гармонійно поєднуються між собою макарони з сиром, пропонуємо приготувати простий і дуже смачний соус.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяЯк приготувати вершково-сирний соус для макаронів, який тягнеться, немов жуйка, розповіли в Telegram-каналі "Прості рецепти".
Інгредієнти:
- Борошно - 2 ст. л.
- Молоко - 1 стакан
- Вершкове масло - 50 г
- Рослинна олія
- Солі
- Перець
- Натертий сир ( можна два види) - 200 г
- Кмин
- Базилік
Приготування:
Розігріємо рослинне масло, додамо в нього борошно, обсмажити до золотистого кольору, повільно вливаємо стакан молока, розмішуючи, доводимо до кипіння, додамо натертий сир, помішуючи.
Додамо приправи, м'яке вершкове масло (його необхідно заздалегідь дістати з холодильника), перемішати.
Подавати гарячим, заливши макарони або можна згасити макарони в соусі пару хвилин.
Раніше ми писали про те, що картопляний рулет з м'ясцем і грибами, покроковий рецепт: більше ніяких пюре і вермішелі
Нагадаємо, рецепт пишного і солоденького бананового хліба: привід запросити гостей на чай
Як повідомляв Знай.uа, Тарас Тополя та Євген Клопотенко позмагалися, хто краще в кулінарії: рецепти золотистого бурштину і соковитої самси з бараниною від знаменитих чоловіків
Також портал Знай.ua писав, гарбузові смаколики від Григорія Германа: за 30 хвилин на вашій кухні буде пахнути, як вдома у бабусі