Дитячі сирки — це не тільки смачний, а й корисний десерт, який точно сподобається вашим малюкам. Пропонуємо спробувати цей простий і швидкий рецепт, який гарантовано стане фаворитом у вашій родині.

Інгредієнти:

  • 500 г сиру (9% жирності)
  • 100 г вершкового масла
  • 100 г цукру
  • 1 яйце
  • 50 г кокосової стружки
  • Ванільний екстракт за смаком

    Дитячий сирок. Фото з відкритих джерел

Приготування:

  1. Протріть сир через сито, щоб він став однорідним і гладким.
  2. Додайте до сиру розм'якшене вершкове масло, цукор, яйце та ванільний екстракт. Добре перемішайте всі інгредієнти до отримання рівномірної маси.
  3. Вмішайте кокосову стружку, ретельно перемішуючи суміш.
  4. З отриманої сирної маси сформуйте вироби бажаної форми, такі як кульки, брусочки або пірамідки.
  5. Розкладіть сформовані сирки на деко, застелене пергаментним папером, і поставте у холодильник приблизно на одну годину, щоб вони затверділи.
  6. Подавайте сирки охолодженими, прикрасивши їх додатковою кокосовою стружкою, тертим шоколадом, какао-порошком або свіжими ягодами.

Чому варто готувати дитячі сирки?

Популярні новини зараз
Газовики проводять заміну лічильників: скільки доведеться заплатити й чи можна відмовитись Комунальники зробили попередження для всіх, хто має лічильники: переплати не уникнути Асфальт буде плавитись під ногами: в Україну знову повернеться спекотна погода Автівки примусово вилучатимуть і продаватимуть з аукціону: в пастку потраплять тисячі українців
Показати ще

Сир — це джерело кальцію та білка, необхідних для зростаючого організму. Кокосова стружка додає приємний смак і аромат, а натуральні інгредієнти роблять десерт корисним. Ваші діти будуть у захваті, а ви будете впевнені, що вони ласують корисними продуктами. Смачного!

Нагадаємо, Рис вийде навіть у тих, хто ніколи його не готував: секрети розсипчастої крупи

Раніше ми розповідали, що Гриби у магазині більше не куплятимете: як зробити смачненькі мариновані грибочки вдома за 15 хвилин

Також вас може зацікавити: І картопля, і м'ясо одразу: рецепт подвійних пельменів для задоволення у квадраті