Багато хто звикли, що корицю додають виключно в напої чи солодощі, але її використання в кулінарії набагато ширше. Так, з цією запашною спецією виходять дуже смачні котлети.

Кориця вдало підкреслює смак м'яса, а під час смаження ще краще розкриває свої властивості.

котлети, фото Creative Commons
котлети, фото Creative Commons

Кулинарам рекомендують використовувати натуральні палички кориці, тому що їхній аромат і смак набагато яскравіший, проте мелена спеція теж підійде. Кориця ще й дуже доступна, її можна знайти в будь-якому магазині за приємною ціною, а котлетам вона подарує солодкувато-пряний смак.

Кориця / фото: Pixabay
Кориця / фото: Pixabay

Популярні новини зараз
Мобілізацію урівняли для всіх: українцям оголосили вердикт щодо економічного бронювання Гороскоп на 20 листопада для всіх знаків Зодіаку: як провести середу без стресів Українцям приготували нові виплати: хто отримуватиме 4500 грн щомісяця Пропрацював 40 років, а пенсія мізерна: у ПФУ звернулися до українців, сподобається не всім
Показати ще

Інгредієнти для котлет:

  • курячий фарш (або будь-який інший, на ваш розсуд) – 500 г;
  • цибуля ріпчаста - 2 шт.;
  • батон, скибочка – 2 шт.;
  • сіль на свій смак;
  • кориця мелена – 2 ч. л.

Як приготувати, покроковий рецепт:

  1. Замочіть батон у воді чи молоці на 5 хвилин. Поріжте цибулю на чотири частини. Подрібніть віджатий хліб та цибулю блендером.
  2. Додайте хлібно-цибульну суміш у фарш. Посоліть та додайте спеції, включаючи мелену корицю.
  3. Сформуйте котлети, викладіть на розігріту та змащену олією скороводку. Смажте на невеликому вогні до золотистої скоринки.

Нагадаємо, що свинина з яблуком віднесе вас до небес: дуже смачні прошарки, які замінять ранкові бутерброди.

Раніше ми повідомляли, що можна робити не тільки з м'яса: рецепт овочевих тефтелек, які полюблять затяті м'ясоїди .

Також стало відомо, що смачний та оригінальний: рецепт салату в трубочках із крабових паличок.