Курку досить складно зіпсувати, адже це один із найпростіших видів м'яса, проте багато господинь підбирають не ті спеції, через що смак може вийти ненасиченим і навіть зіпсованим.

Стандартно для запеченої курки вибирають такі спеції: часник, мелена паприка, куркума, розмарин, чебрець і майоран.

Спеції. Фото: скрін youtube
Спеції. Фото: скрін youtube

Справа в тому, що змішувати їх вкрай не рекомендується, тому що замість апетитної та смачної страви вийде суцільне розчарування. Однак не варто забувати, що сіль та перець завжди доречні.

Так, часником краще натирати шкірку курки, завдяки чому вона матиме пікантний аромат і смак. Також його часто "ховають" під шкірку та курку. У будь-якому випадку, це вірний і простий спосіб, який точно не зіпсує вашу вечерю.

Популярні новини зараз
Продаж квартири зажене у мінус: нові податки на нерухомість з’їдять весь прибуток Автівки примусово вилучатимуть і продаватимуть з аукціону: в пастку потраплять тисячі українців Українцям платитимуть щомісячну допомогу на медичні послуги: як подати заявку, не виходячи з дому Гроші змусять повернути державі: українців попередили
Показати ще

Тимьян має сильний аромат і гострий пряний смак, який нагадує кмин і аніс. Його краще використовуватиме приготування філе. З іншими частинами курки чудово поєднується розмарин чи майоран.

Спеції на ринку, скріншот відео
Спеції на ринку, скріншот відео

Куркума надасть курці особливий смак, з дотепом. Вона підходить для запікання та для смаження. А ось бульйону, крім аромату та смаку, куркума ще подарує золотистий колір.

Нагадаємо, що свинина з яблуком віднесе вас до небес: дуже смачні прошарки, які замінять ранкові бутерброди.

Раніше ми повідомляли, що можна робити не тільки з м'яса: рецепт овочевих тефтелек, які полюблять затяті м'ясоїди .

Також стало відомо, що смачний та оригінальний: рецепт салату в трубочках із крабових паличок.