Людям на дієті дуже хочеться побалувати себе смачним і солоденьким, але так, щоб це не позначилося вже на пройденому шляху та фігурі.

На щастя, на просторах інтернету є безліч рецептів низькокалорійних десертів і не тільки, а це кокосове печиво - яскравий приклад.

Кокосове печиво, фото pixelinform
Кокосове печиво, фото pixelinform

Такі ласощі дуже просто і швидко готуються, але при цьому його можна їсти на низьковуглеводній дієті. В одній штучці печива всього 60 ккал та 2 г вуглеводів, тому за фігуру можна не переживати. Смак кокосовий, а структура розсипчаста.

Інгредієнти:

  • Мигдальне борошно - 30 г;
  • Кокосова стружка – 190 г;
  • Курячі білки – 4 штуки;
  • Замінник цукру – за смаком;
  • Ванільний екстракт - 1 ч. ложка;
  • Вершкове масло – 1 ст. ложки.

Як приготувати:

  1. Розігрійте духовку до 185 °С. Деко застеліть папером для випікання.
  2. Змішайте мигдальне борошно та кокосову стружку. Білки збийте міксером до м'яких піків, всипте замінник цукру та продовжуйте збивати до жорстких піків.
  3. Додайте до стружки ванільний екстракт і вершкове масло, перемішайте.
  4. Обережно вмішайте збиті білки. Ложкою викладіть тісто на лист, сформуйте кульки. Вийде 10–12 штук. Випікайте кокосове печиво 12-15 хвилин до золотистого кольору.

Кокосове печиво, фото pixelinform
Кокосове печиво, фото pixelinform

Популярні новини зараз
"Розраховуйте на себе": ДТЕК хоче, щоб українці самі готувалися до зими Продаж квартири зажене у мінус: нові податки на нерухомість з’їдять весь прибуток Українцям платитимуть щомісячну допомогу на медичні послуги: як подати заявку, не виходячи з дому Олена Бюн розповіла, хто насправді замовив убивство Ірини Фаріон
Показати ще

Нагадаємо, що 90% не знають, як це робиться: найпопулярніша помилка при приготуванні пюре.

Раніше ми повідомляли, що ви не знали, але на вашій кухні 100% є "вибухівка" - і це не газ: який продукт будь-якої миті може "здетонувати".

Також стало відомо про ідеальний рецепт домашньої ковбаски без сала, яка підійде і дітям, і тим, хто худне .