Людям на дієті дуже хочеться побалувати себе смачним і солоденьким, але так, щоб це не позначилося вже на пройденому шляху та фігурі.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяНа щастя, на просторах інтернету є безліч рецептів низькокалорійних десертів і не тільки, а це кокосове печиво - яскравий приклад.
Такі ласощі дуже просто і швидко готуються, але при цьому його можна їсти на низьковуглеводній дієті. В одній штучці печива всього 60 ккал та 2 г вуглеводів, тому за фігуру можна не переживати. Смак кокосовий, а структура розсипчаста.
Інгредієнти:
- Мигдальне борошно - 30 г;
- Кокосова стружка – 190 г;
- Курячі білки – 4 штуки;
- Замінник цукру – за смаком;
- Ванільний екстракт - 1 ч. ложка;
- Вершкове масло – 1 ст. ложки.
Як приготувати:
- Розігрійте духовку до 185 °С. Деко застеліть папером для випікання.
- Змішайте мигдальне борошно та кокосову стружку. Білки збийте міксером до м'яких піків, всипте замінник цукру та продовжуйте збивати до жорстких піків.
- Додайте до стружки ванільний екстракт і вершкове масло, перемішайте.
- Обережно вмішайте збиті білки. Ложкою викладіть тісто на лист, сформуйте кульки. Вийде 10–12 штук. Випікайте кокосове печиво 12-15 хвилин до золотистого кольору.
Нагадаємо, що 90% не знають, як це робиться: найпопулярніша помилка при приготуванні пюре.
Раніше ми повідомляли, що ви не знали, але на вашій кухні 100% є "вибухівка" - і це не газ: який продукт будь-якої миті може "здетонувати".
Також стало відомо про ідеальний рецепт домашньої ковбаски без сала, яка підійде і дітям, і тим, хто худне .