Дуже погане заняття - сперечатися про уподобання, і ще гірше буде, коли тема стосується їжі. У цьому випадку вірніше звертатиме увагу не на смакові уподобання, а скоріше на досвід та здоровий глузд. Інакше можна просто зіпсувати продукти харчування, не зазнавши гастрономічного задоволення.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяНаприклад, як правильно вчинити у разі, якщо доведеться посмажити м'ясо із цибулею? Спочатку смажити цибулю чи м'ясо? А можливо, потрібно готувати їх одночасно?
Відповіді на ці запитання надав один із українських фудблогерів, який часто ділиться цікавими рецептами.
Є три робочі версії:
• спочатку смажать цибулю, а потім м'ясо;
• спочатку смажать м'ясо, а потім цибулю;
• смажать все окремо, а потім змішують інгредієнти.
Насправді, у такій ситуації потрібно за допомогою цибулі покращити смак м'яса. Відомо, що м'ясо смажиться довше, а цибуля під впливом температури у сковороді пускає сік.
В результаті, якщо знизиться температура, волога почне випаровуватися, а м'ясо вже не стільки смажитися, скільки гаситиметься.
Грамотно робить той кухар, який спочатку смажить м'ясо так, щоб воно підрум'янилося, а потім додає цибулю, так, щоб і м'ясо та овоч досягли готовності одночасно.
Щодо третього методу, коли інгредієнти смажаться окремо, то зіпсувати готову страву в цьому випадку не вийде.
Єдине, що може постраждати, це смак, який набуває м'яса, коли смажиться разом із цибулею.
Раніше повідомлялося, окрошка перетвориться на екзотичну страву: спробуйте незвичайні рецепти на пиві та чаї.
Також, ідеальний рецепт домашньої ковбаски без сала, яка підійде і дітям, і тим, хто худне.