У кожній родині є традиційні рецепти, які передаються з покоління у покоління. Один з таких пропонуємо вам сьогодні приготувати.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяДля тіста:
- 
0,5 чашки сметани, 
- 
1 чашка цукру, 
- 
2 яйця, Популярні новини заразУкраїнці платитимуть за доставку газу по-новому: про що варто знати ПФУ змінив правила ідентифікації: що потрібно знати пенсіонерам Виплатять 500, 800 або 1300 грн: хто з пенсіонерів отримає додаткові гроші Кабмін запровадив нові правила нарахування пенсій: що буде з радянським стажемПоказати ще
- 
125 грам вершкового масла, 
- 
2 чашки борошна 
- 
розпушувач або сода, гашена оцтом (половина чайної ложки). 
Для начинки:
- 
400 г сиру (можна більше, начинки багато не буває), 
- 
2 столові ложки сметани 
- 
1,5 столові ложки цукру. 
Приготування:
- 
Розм'якшіть масло і змішайте його з цукром, яйцями і сметаною до однорідності. 
- 
Поступово додавайте борошно, спочатку першу чашку і знову змішайте до однорідності, потім можна одразу додати соду гашену або розпушувач. 
- 
Потім додайте другу чашку борошна. 
- 
Тісто має вийти дуже м'яке і липке. Викладіть його на форму, змащену олією. Трохи тіста залиште, воно знадобиться для бортиків і прикрас пирога. 
- 
Потім приготуйте начинку, змішавши сир, сметану та цукор. Якщо використовувати блендер, начинка виходить більш однорідною. 
- 
Акуратно викладіть начинку на основу з тіста, і прикрасьте тістом, що залишилося. Щоб уникнути липкості, руки слід рясно посипати борошном. 
- 
Тепер пиріг можна відправляти в духовку на 180-200 градусів і готувати до готовності. Пиріг повинен піднятися і підрум'янитися. Перевіряйте готовність дерев'яною шпажкою.   
Насолоджуйтеся усією родиною, смачного!
Раніше ми розповідали про Ласощі без відчуття провини: простий рецепт дієтичних кексів, який не збільшить вашу вагу
Також вам може стати у нагоді: Експрес-суші у формах для кексів: рецепт мрії японської кухні без зусиль
 
                 
                                 
                                 
                                 
                                 
                                 
                                 
                                 
                                 
                                 
                                 
                                 
                                 
                                 
                                 
                                 
                                 
                                 
                                 
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
             
             
             
             
             
             
             
             
             
             
             
             
             
            