Ця страва - ідеальний вибір як для святкового столу, так і для повсякденного обіду. Вона не лише легка в приготуванні, але й має чудовий вигляд і смак, який вразять навіть найвибагливіших гурманів. Головна перевага - це низька калорійність і відсутність шкідливих домішок, тож страва чудово підійде тим, хто пильнує за своїм харчуванням.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяІнгредієнти:
-
500 г курячого філе
-
500 г курячих гомілок або стегенця
-
1 пучок кріпу
-
1 головка часнику
Популярні новини заразГороскоп на 20 листопада для всіх знаків Зодіаку: як провести середу без стресів Плюс 2361 грн на картку щомісяця: хтось із пенсіонерів у 2025 році отримає солідний бонус Заплатять усі, але один раз: чому українцям почали надсилати додаткові квитанції на газ Українцям виплатять по 4 500 гривень: кому пощастить отримати допомогуПоказати ще -
40 г желатину
-
2 чайні ложки спецій (перець чорний мелений, базилік, розмарин, куркума, паприка, мускатний горіх, зерна гірчиці, кунжут)
-
1,5 чайної ложки солі
-
Рукав для запікання
Приготування:
-
Ретельно промийте куряче філе та гомілки під проточною водою, а потім обсушіть їх паперовим рушником. Зніміть шкірку з гомілок та видаліть зайвий жир і кісточки, якщо вони є.
-
Наріжте м'ясо на невеликі шматочки.
-
Підготуйте спеції. У невеликій посудині змішайте їх з желатином і сіллю.
-
Дрібно наріжте кріп та часник.
-
Змішайте м'ясо з желатином і спеціями, додайте нарізаний кріп і пресований часник.
-
Покладіть отриману суміш в рукав для запікання, ретельно зав'яжіть кінці рукава і декілька разів проколіть його зубочисткою.
-
Випікайте в духовці при температурі 180°С протягом 50-55 хвилин.
-
Після випікання витягніть страву з духовки і помістіть її у прямокутну форму, не виймаючи рукав. Охолодіть до кімнатної температури, а потім поставте в холодильник на 2-3 години.
-
Після застигання вийміть страву з форми, видаліть рукав і наріжте курку на скибочки товщиною приблизно 1 см.
Ваша "Мармурова" курка готова до подачі! Насолоджуйтесь цією смачною холодною закускою або використовуйте її як доповнення до будь-якого гарніру.
Раніше ми розповідали про Ідеальний рецепт сирної запіканки, але із секретним інгредієнтом: ви такого ще не їли
Нагадаємо Кожен гість запитає рецепт: дуже смачна і проста сирна паска з цукатами на Великдень