Уявіть собі комбінацію італійської класики та глобального хіта у світі їжі – авокадо. Все це загорнуте в одну просту, але водночас вишукану страву: пісну пасту з авокадо, базиліком та волоськими горіхами.

Якщо ви думаєте, що пісні страви нудні та несмачні, цей рецепт розіб'є всі ваші стереотипи.

Паста з авокадо, базиліком та волоським горіхом / фото: скріншот Youtube
Паста з авокадо, базиліком та волоським горіхом / фото: скріншот Youtube

Чому авокадо? Цей фрукт займає особливе місце в раціоні багатьох, має насичений кремовий смак та корисні жири, роблячи страву не тільки смачною, але й поживною. Лимонний сік додасть яскравості та свіжості, а волоські горіхи дадуть приємну текстуру та нотку горіхового смаку.

Інгредієнти:

Популярні новини зараз
Магнітні бурі б'ють нестерпно: що потрібно обов'язково робити метеозалежним, поради лікаря "Київстар" зробив важливе оголошення: чекає на абонентів на початку літа Страшніше за ТЦК? Ухилянтів-втікачів лякають новою загрозою Все, що накопичували – може зникнути: клієнти ПриватБанку втрачають заощадження
Показати ще
  • 250 г спагетті
  • 1 авокадо
  • 30 г волоських горіхів
  • 3 гілочки базиліка
  • 1 ч. л. лимонного соку
  • 1 зубчик чеснока
  • 2 ст. л. оливкового масла
  • сіль та перець за смаком

Паста з авокадо, базиліком та волоським горіхом / фото: скріншот Youtube
Паста з авокадо, базиліком та волоським горіхом / фото: скріншот Youtube

Спосіб приготування:

  1. Паста. У киплячу підсолену воду додайте спагетті і варіть 5-7 хвилин до стану альдента.
  2. Соус. Авокадо очистіть та наріжте кубиками. Горіхи очистіть від плівок, а базилік – від стебел. Усі інгредієнти для соусу, включаючи часник та лимонний сік, змішайте у блендері до отримання однорідної маси. Додати оливкову олію для кращої текстури.
  3. Складання. Викладіть готові спагетті в миску, залийте соусом і обережно перемішайте.

Тепер у вас є чудова пісна страва, яка порадує навіть найвибагливіших гурманів. Смачного!

Нагадаємо, все ще робите з курячого філе? Рецепт котлет із крабових паличок, які вас приємно здивують

Раніше ми писали про те, що г річку та рис більше не приготуйте: цей рецепт булгура стане вашим коханим навіки