Крабові палички – інгредієнт, який вже давно завоював популярність серед споживачів завдяки своєму чудовому смаку та легкості у використанні.

Зазвичай ми купуємо їх у охолодженому вигляді, вірячи, що саме так вони найкраще зберігають свої якості. І купуємо саме на новорічні свята, щоби зробити салат. Однак, як виявляється, маленький кулінарний трюк може перетворити звичайні крабові палички на щось воістину неймовірне! І що можна робити цілий рік.

Крабові палички, кадр з відео
Крабові палички, кадр з відео

Деякі досвідчені господині рекомендують смажити крабові палички.

Попереднє швидке обсмажування робить палички більш насиченими та надає їм цікавого аромату. Завдяки цьому додавання таких паличок у салат здатне суттєво підвищити його смакові якості.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається" Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня
Показати ще

Спершу акуратно звільніть крабові палички від будь-якої плівки. Далі трохи прогрійте сковороду та додайте невелику кількість олії. При цьому важливо вибрати масло без яскраво вираженого смаку або запаху, щоб воно не перебивало смак самих паличок. Процес обсмажування має бути швидким – смажте палички з кожного боку трохи більше двох хвилин. Після обсмажування дайте паличкам охолонути, потім наріжте їх і додайте до улюбленого салату.

Крабові палички. Фото скріншот з Youtube
Крабові палички. Фото скріншот з Youtube

Спробуйте смажені крабові палички в улюблених салатах і здивуйте рідних новими несподіваними смаковими нотками.

Нагадаємо, пасхальний салат стане окрасою вашого столу: простий рецепт

Як повідомляв "Знай.ua", набрид кефірний і мінералковий маринад для шашлику - спробуйте лимонний або кавовий, 4 рецепти

Знай.uа писав, змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще Наполеона: рецепт без випічки