Козацький куліш готується дуже швидко, а неповторного смаку йому надають копченості.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяІнгредієнти:
-
500 г пшона
-
300 г підчеревини
-
250 г копченого сала
Популярні новини заразЄ умова, вводять ліміт на 30 днів: що буде з тарифом на світло з 1 грудня Хто не виконає вимоги ПФУ – залишиться без пенсії: кому призупинять виплати В Україні 60-річні більше не зможуть вийти на пенсію: коли та як зміняться вимоги до стажу Експерт назвав 5 міст України, які взимку залишаться без світлаПоказати ще -
300 г мисливських ковбасок
-
500 г свинячої вирізки
-
100 г смальцю
-
1 ріпчаста цибуля
-
2 зубчики часнику
-
2-3 горошини перцю духмяного
-
лавровий листок
-
2 моркви
-
зелень кропу та петрушки
Приготування:
-
Киньте на пательню смалець, нехай розігрівається.
-
Тим часом наріжте кубиками сало, підчеревину, мисливські ковбаски і свинину. Відправте цей смачний мікс на пательню до смальцю. Туди ж додайте подрібнену цибулю та нарізану свинину. Перемішайте.
-
Наріжте моркву та часник. Припустіть на пательні у компанії з салом, м’ясом та цибулею.
-
Додайте воду, приправи і варіть протягом 15-20 хв.
-
Настав час додати до страви промите пшоно. Готуйте на маленькому вогні під кришкою, за потреби додайте ще води.
-
Готову страву прикрасьте подрібненою зеленню.
Насолоджуйтеся неперевершеною вечерею і не забудьте запросити гостей!
Раніше ми повідомляли, що Возз'єднання з традиціями пращурів: 8 характерних рис стародавньої української кухні
Також портал Знайт розповідав: І в Олів'є, і на бутердроди: рецепт домашньої ковбаси з курки, яку не відрізнити від Лікарської