Козацький куліш готується дуже швидко, а неповторного смаку йому надають копченості.

Інгредієнти:

Приготування:

  1. Киньте на пательню смалець, нехай розігрівається.

  2. Тим часом наріжте кубиками сало, підчеревину, мисливські ковбаски і свинину. Відправте цей смачний мікс на пательню до смальцю. Туди ж додайте подрібнену цибулю та нарізану свинину. Перемішайте.

  3. Наріжте моркву та часник. Припустіть на пательні у компанії з салом, м’ясом та цибулею.

  4. Додайте воду, приправи і варіть протягом 15-20 хв.

  5. Настав час додати до страви промите пшоно. Готуйте на маленькому вогні під кришкою, за потреби додайте ще води.

  6. Готову страву прикрасьте подрібненою зеленню.

Насолоджуйтеся неперевершеною вечерею і не забудьте запросити гостей!

Раніше ми повідомляли, що Возз'єднання з традиціями пращурів: 8 характерних рис стародавньої української кухні

Також портал Знайт розповідав: І в Олів'є, і на бутердроди: рецепт домашньої ковбаси з курки, яку не відрізнити від Лікарської