У приготуванні котлет є чимало секретів, а кожна господиня має свої. Іноді незначна помилка, на перший погляд, може зіпсувати смак страви або неправильні пропорції.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяТак чи інакше, всі хочуть, щоб котлети вийшли соковитими та ароматними, тому додають хліб, томатний сік та навіть солоні огірки.
З цією справою чудово впорається мінеральна вода. Це бюджетно, але дуже ефективно. З цим секретним інгредієнтом котлети виходять соковитими, але при цьому їх смак не погіршується, а навіть навпаки.
З мінеральною водою ви можете забути про тверді, сухі або прісні котлети. Використовувати її можна абсолютно з будь-яким фаршем. Також така хитрість допоможе спеціям розкритися яскравіше у готовій страві.
А за допомогою вуглекислого газу, який міститься в мінералці, структура м'яса буде ідеальною і ніжною. Не важливо, яку воду ви виберете – солону чи звичайну. Але в першому випадку слід контролювати рівень солі, коли замішуватимете фарш.
Візьміть 600-700 г фаршу, додайте в нього сіль, чорний перець та улюблені спеції. Після замішування влийте 100 мл сильногазованої мінералки і вбийте яєчний білий, щоб склеїти інгредієнти. Будьте обережні, головне не переборщити. Після розмішування залиште фарш на деякий час відпочити і приступайте до формування та смаження котлет.
Нагадаємо про рецепт, перевірений десятиліттями: класична паска на Великдень.
Раніше ми повідомляли, що потрібно натерти сир , але немає тертки: як упоратися без неї та в принципі прискорити цей процес.