Дієтологи радять скорочувати споживання хліба, а в деяких випадках повністю відмовитися від нього, адже на полицях супермаркетів досить складно знайти корисний продукт.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяНа щастя, є чудові альтернативи, які можна приготувати самостійно, а за смаком вони будуть навіть яскравішими за батон або чорний хліб. Одна з них – швидкий капустяний пиріг. Капуста дуже доступна і проста в приготуванні, а роблять з неї багато різних страв, включаючи пироги.
Цей рецепт займе мало часу і не обійдеться дорого, але в результаті ви отримаєте здорову та ситну заміну хлібу.
Інгредієнти для капустяного пирога:
- 300 г капусти
- 200 мл кефіру
- 120 г борошна
- яйце
- 50 г твердого сиру
- пів чайної ложки розпушувача
- сіль
Процес приготування, покроковий рецепт:
- Наріжте капусту, додайте до неї сіль і ретельно розімніть руками, щоб з'явився сік. В окремій мисці змішайте кефір, яйце та сіль, змішайте. Після цього додайте борошно і розпушувач і знову перемішайте.
- Додайте натертий твердий сир і капусту, добре перемішайте. Перемістіть тісто у форму. Запікайте протягом 40-45 хвилин у розігрітій до 180 градусів духовці.
Нагадаємо про найкращий рецепт десерту для Великого посту: грушевий пиріг без яєць сподобається навіть дітям.
Раніше ми повідомляли, що смачніше за "бабусині" пиріжки: рецепт елітних бутербродів з сиром і цибулею.
Також стало відомо, що пісні рулетики з маком сподобаються більше ніж магазинні: рецепт для Великого посту.