Для всіх наших дорогих та шановних читачів, які не знають, чим себе зайняти у ці теплі весняні дні на кухні, є чудовий рецепт оладок на воді. Варто попередити одразу, що це простий та бюджетний рецепт. Нічого "хитрого" вигадувати не будемо. Усі вигадали за нас.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяПриготовлені за цим рецепт оладки можна використовувати як сніданок, обід або навіть вечерю. Просто тепер можна визнати, що це самостійна страва, а не десерт, який традиційне вживають після їди.
Про цей рецепт розповіла у новому відео українська фудблогерка "_fil.anna_" у мережі Instagram.
 
                
Що нам потрібно із продуктів:
- вода – 300мл; 
- цукор – 1ст.л.; 
- сіль - щіпка; 
- дріжджі сухі – 1ч.л; 
- мука - 300г.
Спосіб приготування
Для початку потрібно воду закип'ятити та охолодити до теплого стану. У миску додаємо воду, дріжджі, сіль, цукор. Після цього добре розмішуємо. А тепер найголовніше – додаємо борошно та розмішуємо. Накриваємо харчовою плівкою та залишаємо на 30 хвилин.
 
                
 
                
 
                
 
                
Після цього тісто не перемішуємо, набираємо з крайнього боку ложкою і викладаємо на добре розігріту сковорідку.
 
                
Смажимо на середньому вогні з обох боків до золотистого кольору. Викладаємо оладки на паперовий рушник, щоб забрати зайву олію. А ось тепер можна їсти, приємного апетиту.
Нагадаємо, вибрати між хеком і мінтаєм: у чому різниця, крім ціни.
Раніше повідомлялося, як приготувати плов з м'ясом у мікрохвильовій печі: кухар розкрив головний секрет.
Також, від яких продуктів потрібно відмовитися зараз і назавжди: для організму це "біль".
 
                 
                 
                        
                         
                        
                         
                                 
                                 
                                 
                                 
                                 
                                 
                                 
                                 
                                 
                                 
                                 
                                 
                                 
                                 
                                 
                                 
                                 
                                 
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
             
             
             
             
             
             
             
             
             
             
             
             
            