Відмінне доповнення до млинців, оладок і тостів - шоколадна паста. Однак їсти домашню "Нутеллу" ти будеш просто столовими ложками, ось вона настільки смачна. Ці ласощі особливо подобаються діткам.
Готується домашня "Нутелла" легко та просто з найпростіших продуктів. Після цієї шоколадної пасти ти більше ніколи не витрачатимеш гроші на магазинну.
Про це стало відомо завдяки рецепту одного з українських фудблогерів, що часто ділиться цікавими способами приготування різноманітних страв у соціальних мережах.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяЩо нам потрібно із продуктів:
- 1 столова ложка какао-порошку;
- 250 мл молока;
- 2 стіл. ложки цукру;
- 1 стіл. ложка борошна;
- 40 г вершкового масла|мастила|.
Спосіб приготування:
Візьміть сотейник, насипте муку|борошно|, какао і цукор, перемішайте, додайте|добавляйте| 50 мл молока і знову все ретельно розмішайте.
Влийте решту молока і поставте на невеликий вогонь. Варити потрібно 8-10 хвилин до того часу, поки маса почне густіти, не забувайте постійно помішувати.
Після зняття з вогню в шоколадну пасту додайте|добавляйте| масло|мастило| і розмішайте. Таку "нутеллу" потрібно зберігати в холодильнику у баночці з кришкою. Хоча довго вона у вас точно не зберігатиметься.
Раніше повідомлялося, чому потрібно забути про сирі яйця: отримайте більше шкоди, ніж користі.