Бендерики часто готують в українських сім'ях, адже це страва національної кухні, до того ж проста і дуже смачна.

У магазинах продають напівфабрикати, але краще буде зробити м'ясні трикутники будинку, адже тоді є впевненість у якості продуктів.

Бендерики, фото uaportal
Бендерики, фото uaportal

Такі трикутні млинці з м'ясом відмінно підійдуть як вечеря або обід. Інгредієнти в цьому рецепті розраховані на 10 млинців або 20 бендериків, якщо вам потрібно більше - збільште пропорції. Фарш беріть будь-який, який більше подобається.

Що потрібно для тіста:

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще
  • 2 яйця
  • 100 г борошна
  • 1 год. л. цукру
  • 250 г молока
  • 1 ст. л. олії

Для начинки:

  • 400 г фаршу
  • 1 цибулина
  • сіль та перець за смаком

Як приготувати:

  1. Візьміть миску, з'єднайте яйця із цукром. Додайте в них сіль та борошно, змішайте до однорідної маси. Після цього влийте молоко та олію, ретельно змішайте все за допомогою вінчика.
  2. Змастіть сковороду олією, суміш наберіть черпаком і випікайте млинці на маленькому вогні, щоб не підрум'янилися, їх ще доведеться обсмажувати. Посоліть, поперчіть фарш і додайте цибулю.
  3. Млинці розріжте навпіл. На край кожної половинки покладіть по столовій ложці готового фаршу і складіть у вигляді трикутника.
  4. Обсмажте бандерики на сковороді під кришкою до золотистого кольору, щоб добре приготувалося м'ясо.

Бендерики, кадр з відео
Бендерики, кадр з відео

Нагадаємо, що вашим млинцям не буде рівних на Масляниці: рецепт незвичайної начинки з грибами та горіхами.

Раніше ми повідомляли, що навіщо до гречки додавати часник та імбир: секрети приготування крупи, про які ви не знали.