Шинка є чудовим варіантом до бутербродів, піци, сирної чи м’ясної тарілки. Однак в магазинах її якість далеко не найкраща. Нерідко виробники додають різноманітні консерванти та фарбники.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяВдома її приготувати не складно, однак така страва точно не нашкодить вам та вашим близьким.
Її рецептом приготування в банці поділилась фудблогерка Інна Ключник на своїй сторінці в Instagram.
Інгредієнти:
- М'ясо - 1 кг.
- Сіль нітритна - 10 гр.
- Сіль звичайна - 10 гр.
- Перець мелений чорний - 0,5 ч.л.
- Коріандр мелений - 0,5 ч.л.
- Сухий часник - 0,5 ч.л.
- Вершки - 200 гр.
Спосіб приготування:
Нарізати м'ясо брусочками та засолити, поставити в холодильник на 1 добу.
Через добу 1/4 частину цього м'яса перемолоти на м'ясорубці, все з'єднати та додати спеції та вершки.
На усіх етапах м'ясо і вершки мають бути дуже холодні.
Вимішуємо усе до однорідної, в'язкої консистенції.
Складаємо у банки щільно по плечики банок.
Ставимо в каструлю, заливаємо водою, доводимо до кипіння і варимо 2 години.
Даємо настоятися в холодильнику.
Смачного!
Нагадаємо, перш ніж готувати – спочатку правильно розморозьте: секрети підготовки фаршу
Як повідомляв "Знай.ua", не помутніє і буде дуже смачним: правила приготування рибного бульйону
Знай.ua писав, мільйонер пояснив, чому люди з грошима все частіше голодують аж 10 днів