Оселедець - це дуже популярна закуска, яка є на столі майже кожна сім'я. Це не лише смачно, а й корисно.

Маринують і солять рибу все по-своєму, але мало хто ризикує її поєднувати з чимось солодким, в даному рецепті - з медом, і дарма.

Мед. Фото: Youtube
Мед. Фото: Youtube

Завдяки меду філе риби виходить неймовірно ніжним та смачним, при цьому маринад готується дуже просто. Це набагато краще, ніж купувати вже готовий оселедець у супермаркетах, адже тоді у вас є впевненість у якості продуктів.

Інгредієнти:

  • 1 оселедець
  • 1 цибулина
  • 3 горошинки запашного перцю
  • 1 ст. л. меду
  • 1 ч. л. солі

Як приготувати оселедець з медом?

  1. Відрізаємо голову оселедця. Видаляємо нижні плавці і всі начинки. Добре її промиваємо. Обробляємо рибку на філе. Виймаємо всі кісточки. Розрізаємо філе на шматочки завтовшки до 3 см.
  2. Очищаємо цибулю. Нарізаємо його півкільцями. Добре мені овоч руками. Додаємо сіль та рідкий мед, попередньо розтоплений на водяній бані. Добре все перемішуємо.
  3. На дно ємності викладаємо цибулю, а зверху поміщаємо шматочки оселедця. Чергуємо шари, доки не закінчаться підготовлені інгредієнти.
  4. Додаємо запашний перець. Накриваємо ємність з рибою та цибулею кришкою. Забираємо в холодильник на 2 години.

Оселедець з медом, фото mirhitrostey
Оселедець з медом, фото mirhitrostey

Популярні новини зараз
Мобілізацію урівняли для всіх: українцям оголосили вердикт щодо економічного бронювання "Ощадбанк" блокує пенсійні картки: хто може втратити останні копійки Долари з "заначки" можуть розчарувати: почали діяти нові правила обміну валюти Пропрацював 40 років, а пенсія мізерна: у ПФУ звернулися до українців, сподобається не всім
Показати ще

Нагадаємо, що не помутнішає і буде дуже смачним: правила приготування рибного бульйону.

Раніше ми повідомляли, що таке соковите, що аж слинки потекли: як правильно готувати куряче філе.

Також стало відомо, що раз на місяць можна собі дозволити: простий рецепт домашньої м'ясної солянки.