Ви багато чого втратили, якщо не готували біляші своїми руками, адже тоді є однозначна впевненість у якості продуктів, вся родина задоволена, але при цьому багато часу на приготування не потрібно.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяА за цим рецептом зробити такі ласощі ще простіше. На ледачі бєляші підійде консистенція, схожа на тісто для оладок, а контролювати все можна самостійно за допомогою борошна.
Інгредієнти:
- 2 склянки кефіру
- 0,5 ч. л. соди
- 0,5 ч. л. цукру
- 2 скл. пшеничного борошна
- 1 ч.л.солі
- чорний мелений перець за смаком
- 1 цибулина
- 3 зуб. часнику
- соняшникова олія на смак
Як приготувати:
- Злегка підігріваємо кефір. Додаємо до нього соду. Ретельно розмішуємо. Всипаємо цукор та 0,5 ч. л. солі. Знову все перемішуємо. Отриманої суміші даємо постояти протягом 2 хвилин.
- Всипаємо пшеничне борошно. Перемішуємо всі інгредієнти до однорідної (у міру густої) маси.
- Очищаємо цибулю. Дрібно його нарізаємо. Очищаємо часник. Пропускаємо через прес. Додаємо овочі, 0,5 ч. л. солі та чорний мелений перець до фаршу. Добре все перемішуємо.
- Всипаємо фарш у тісто. Ретельно перемішуємо, використовуючи ложку.
- Розігріваємо сковороду із олією. Викладаємо на неї приблизно по 2 ст. л. отриманої маси товщиною не більше 1 см. Обсмажуємо ліниві біляші на середньому вогні з двох сторін до золотистості.
Нагадаємо, що не помутнішає і буде дуже смачним: правила приготування рибного бульйону.
Раніше ми повідомляли, що таке соковите, що аж слинки потекли: як правильно готувати куряче філе.