Рублені котлети – завжди смачне рішення, яке може підійти для того, щоб урізноманітнити своє меню. А страва з сиром та кукурудзою – незвична альтернатива звичайним котлетам, або ж відбивним.

В таких котлетах тільки переваги – куряче філе готується досить швидко та не потребує тушкування. Страва виходить досить соковита, а зверху буде смачна хрустка скоринка з солодкою засмаженою кукурудзою. Тож варто обов’язково спробувати ці котлети.

Рублені котлети. Скрін Ютуб
Рублені котлети. Скрін Ютуб

Інгредієнти:

  • Куряче філе – 2 штуки (приблизно 400 грамів);
  • Яйця курячі – 2 штуки;
  • Кукурудза солодка – 200 грамів;
  • Зелень – пучок;
  • Натертий сир – 60 грамів;
  • Борошно – 4 столові ложки;
  • Сіль, спеції – за смаком.

Олія потрібна буде для смаження.

Популярні новини зараз
Якщо дорожите субсидією – не ігноруйте: що треба робити, щоб залишитися з допомогою Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин
Показати ще

Куряче філе потрібно нарізати невеликими кубиками, щоб воно рівномірно просмажилось. Зелень будь-яку нарізати мілко та додати в філе разом з яйцями, сиром та кукурудзою.

Рублені котлети. Скрін Ютуб
Рублені котлети. Скрін Ютуб

Туди ж додати борошно, сіль та спеції. За бажанням можна додати і трошки рубленого часнику, щоб смак вийшов більш ароматним та пікантним. Все це гарно перемішати, щоб маса вийшла однорідною.

Рублені котлети. Скрін Ютуб
Рублені котлети. Скрін Ютуб

Фарш повинен вийти не забитий борошном, але і не рідкий. Пательню розігрійте на вогні та накладайте рублений фарш на гарячу сковороду. Фаршу за один раз потрібно покласти небагато, щоб він просмажився.

Смажити котлети варто до золотистої скоринки на середньому вогні.

Подавати можна і як самостійну страву, так і з соусом.

Нагадаємо, інформаційний портал Знай повідомляв, такої смакоти ніхто не їв, а у вас буде унікальний рецепт: як приготувати картопляний салат

Раніше наш портал інформував, зникатимуть зі столу за лічені хвилини: простий рецепт хрустких пісочних трубочок з начинкою

Також портал Знай повідомляв, поцілунки доведеться відкласти: задовольняємо себе дерунами з часником і сиром