Млинці на сніданок – це чудовий вибір, який оцінять і дорослі, і діти. Однак не у кожної господині вони виходять тонкими та ніжними, а часто просто рвуться.

Весь секрет у тому, що багато хто з нас не знає правильну технологію приготування. Є продукти, які не можна додавати в тісто, а якщо потрібно, то зовсім в іншій кількості. Цей список може здивувати багатьох, але це справді так.

Млинці на Масляну, кадр з відео
Млинці на Масляну, кадр з відео

Харчова сода

Сода в тесті потрібна для того, щоб млинці виявилися м'якшими і пишнішими, але найчастіше господині додають її занадто багато. Через це сніданок вийде гумовим. Ідеальна пропорція – на 500 мл тіста потрібно всього 2,5 г соди.

Вершкове масло

Масло зробить млинці жирними, але ніяк не м'якими та ніжними, як на це розраховують. Краще зовсім виключити цей інгредієнт із рецепту.

Популярні новини зараз
"Йо**на ти в рот": п'яні ТЦК-кашники силоміць "упакували" волонтера і з кулаками накинулися на жінок Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма
Показати ще

Вершкове масло, фото narodna-pravda
Вершкове масло, фото narodna-pravda

Яйця

Це не означає, що їх не можна додавати, просто багато хто переборщує з кількістю яєць для тесту. Щоб млинці були смачними, додайте 1 яйце на 500 мл молока. Цього буде цілком достатньо.

Ось що потрібно для приготування млинців: 1 яйце, 500 мл молока, 3 ст. л. цукру, 200 г пшеничного борошна, 1 щіпка солі, 3 ст. л. рослинного масла.

Яйця, скріншот: Youtube
Яйця, скріншот: Youtube

Нагадаємо про легендарний рецепт капусти "Пелюсток": така пікантна, аж дух захоплює.

Раніше ми повідомляли, що шарлотку немає, а пити: рецепт ароматного чаю зі смаком випічки.

Також стало відомо, що раз на місяць можна собі дозволити: простий рецепт домашньої м'ясної солянки.