Для всіх наших дорогих та шанованих читачів, які люблять проводити на кухні кулінарні експерименти, є дуже цікавий рецепт. Цього разу у полі нашої уваги потрапив крутий спосіб приготування симпатичної страви – омлета-суфле. Є такі домашні кухарі, які готують цю страву практично щодня.

Завдяки саме цьому способу приготування омлет виходить дуже пишним, практично "повітряним", з бульбашками повітря всередині.

Про цей рецепт розповів один із українських фудблогерів, і поділився знімками цього кулінарного шедевра.

Омлет-суфле, скріншот: YouTube
Омлет-суфле, скріншот: YouTube

Що нам потрібно із продуктів на одну порцію:

Популярні новини зараз
Є умова, вводять ліміт на 30 днів: що буде з тарифом на світло з 1 грудня Плюс 2361 грн на картку щомісяця: хтось із пенсіонерів у 2025 році отримає солідний бонус Хто не виконає вимоги ПФУ – залишиться без пенсії: кому призупинять виплати Українцям виплатять по 4 500 гривень: кому пощастить отримати допомогу
Показати ще

Яйця – 2 шт.;

Сіль за смаком;

Олія – для змащування сковороди.

Спосіб приготування

Відокремлюємо білки від жовтків. Білки збиваємо у міцну піну. До жовтків додаємо сіль і перемішуємо віночком. Перемішуємо збиті білки із жовтками акуратно знизу вгору.

Омлет-суфле, скріншот: YouTube
Омлет-суфле, скріншот: YouTube

Виливаємо масу на змащену олією сковороду та готуємо омлет на середньому вогні під закритою кришкою 10 хвилин. Стежимо, щоб омлет знизу не підгорів. Зменшуємо вогонь, якщо підгорятиме.

Омлет-суфле, скріншот: YouTube
Омлет-суфле, скріншот: YouTube

Омлет-суфле, скріншот: YouTube
Омлет-суфле, скріншот: YouTube

Складаємо омлет навпіл. Повертаємо на опуклий бік і, утримуючи рукою, готуємо кілька хвилин. І наш омлет уже готовий, приємного апетиту. Також не забудь розповісти про цей рецепт своїм близьким, або просто порадуй цією смакотою "домашніх".

Нагадаємо, шарлотку не їсти, а пити: рецепт ароматного чаю зі смаком випічки.

Раніше повідомлялося, щомісяця можна собі дозволити: простий рецепт домашньої м'ясної солянки.

Також, до шашлику, макаронів і навіть котлеток: робимо домашній кетчуп на томатній пасті.